22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Aşırı hız 2 can aldı

Kadıköy'de, aşırı hız yaptığı iddia edilen otomobil, kontrolden çıkıp önündeki iş makinasına çarptı. Kazada 2 kişi ölürken, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, 21.30 sıralarında Kozyatağı E5 üzeri Tuzcuoğlu Köprüaltı mevkiinde meydana geldi. Aşırı hız yaptığı iddia edilen, Emin Yılmaz (24) yönetimindeki 34 D 8159 plakalı Şahin marka otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolun da etkisiyle kontrolden çıktı. Otomobil, önünde seyreden kepçe aracına hızla çarptı.

Hurdaya dönen otomobilin ön koltuklarında oturan sürücü Emin Yılmaz ile arkadaşı Birol Dursun (25) olay yerinde hayatını kaybederken, arka koltuktaki arkadaşları Sinan Korkmaz ağır yaralandı. Yaralı Korkmaz, vatandaşlar tarafından Göztepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Yılmaz ve Dursun'un cesetleri koltukla direksiyon arasında sıkıştı. Sıkışan cesetler, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak morga gönderildi.

Görgü tanıkları, otomobilin çok hızlı gittiğini ve kontrolden çıkarak kepçeye çarptığını söyledi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2005 Salı 01:37:14
Güncelleme :5 Temmuz 2005 Salı 02:06:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abdullah KAPLAN IP: 85.98.57.xxx Tarih : 5.07.2005 14:30:23
Türk Miileti olarak dünyada her işi yapmayi öğretdik,bir trafik kurallarına uymayı trafiği karayollarında uygulanmayı kullanmayı öğrenemedik.Acap konuda çok mu? Geri zekalıyız.Yoksa kendimizi sevmiyoruz.Ortada çok büyük bir sorun var.Mutlaka bu sorun çözümlenmedlidir.Yoksa bu gidiş iletrafik kazalarından dolayı nesli tükenen milletler gurubuna gireceğiz. Bu kadar sorumsuzluk olamaz.Trafik değil trajedik yaşıyoruz. İlgililere duyurulur.