24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Askeri araç mayına çarptı: 4 şehit

Siirt’ten Gabbar Dağı’na operasyon için giden askeri konvoyda yer alan bir aracın mayına çarpması sonucu, ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu.
Şırnak yakınlarındaki Gabbar Dağı’nda PKK’lı teröristlere yönelik olarak 2 gün önce yoğunlaştırılan ve hava destekli devam eden operasyonlara katılmak üzere, Siirt’ten bu sabah saatlerinde askeri bir konvoy operasyon bölgesine hareket etti. Konvoydaki bir aracın, Gabbar dağı eteklerinde teröristler tarafından yola döşenen mayına çarpması sonucu, 4 asker şehit düştü.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Alınan bilgiye göre, Gabar Dağı kırsalında operasyona giderken, teröristlerin daha önce döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan askerlerin, piyade komando erler Mehmet Koçin, Selim Karabul, Necdet Demirel ve Ali Çakmakçı oldukları belirlendi.
Şehit askerlerin cenazelerinin de Siirt 3. Piyade Tugay Komutanlığı’nda düzenlenecek törenin ardından memleketlerine gönderileceği belirtildi.
..
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 13:15:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vatan IP: 85.96.93.xxx Tarih : 17.05.2005 19:11:32
AĞLAMA ANAM AĞLA CANIMIZ FEDA VATAN İÇİN CANIMIZ FEDA BAYRAK İÇİN BİR CANIMIZ VARSA OTAN VATAN VE BAYRAK AŞKINA OLSUNANLIN DİK OLSUN ANAM UTANSIN BAŞIMIZDAKİ UTANSIZ ABDULLAH ÖCALANIDA ASAMADIKTAN SONRA NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE