24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Atatürk, Fener'e mezar olacak

Galatasaraylı taraftarlar, Juventus’a 2-1 yenilen Sarı Kırmızılı futbolcuları havalimanında bu tezahüratla karşıladı.. Galatasaraylı taraftarlar, Juventus’a 2-1 yenilen Sarı Kırmızılı futbolcuları havalimanında coşku içerisinde karşılarken sık sık, “Bu forma herkese nasip olmaz” “Atatürk Fenerbahçe’ye mezar olacak” diye tezahürat yaptılar.
     
     Galatasaray, İtalya’nın Juventus takımıyla yaptığı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının ardından İstanbul’a taraftarlarının coşkulu tezahüratlarıyla döndü.
     Torino kentinden özel uçakla Atatürk Havalimanı’na gelen Galatasaray kafilesini, Dış Hatlar Terminali’nde bir grup taraftar slogan ve tezahüratlarla karşıladı. İtalya’dan gelen futbolcu ve yöneticiler, “Bu forma herkese nasip olmaz’’ ve “Atatürk Fener’e mezar olacak’’ şeklindeki sloganlar arasında, otobüslerle havalimanından ayrıldı. Taraftarların bu desteğinden oldukça etkilenen Galatasaraylı futbolcular da galibiyet sözü verdi. Hasan Şaş, kendisinden Fenerbahçe’ye gol atmasını isteyen bir taraftara, “Benim gol atmam önemli değil. Önemli olan sahadan galibiyetle ayrılmak. Bunu başaracak güçteyiz. Fenerbahçe karşılaşmaları bizim için başka bir anlam taşıyor” diye yanıt verdi.

Tarsus Haber Ajansı-www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2003 Cuma 14:38:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?