20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Avrupa Yakası'ndan ayrıldım çünkü...

Rutkay Aziz de diziden ayrılan isimler arasına katılmıştı. İşte ünlü tiyatrocu neden ayrıldığını şu sözlerle açıkladı...

'Orada Neler Oluyor' programına yeni dizisi Gurbet Kuşları'ndaki oyuncu arkadaşlarıyla birlikte katılan Rutkay Aziz, Avrupa Yakası dizisinden ayrılmasının sebebini de anlattı.

Orhan Kemal’in aynı adlı romanı ‘Gurbet Kuşları’ atv'de dizi olarak ekrana gelmeye hazırlanırken, dizinin başrol oyuncusu Rutkay Aziz oldu. Aziz, iki projede aynı anda yer almasının doğru olmadığını belirterek, bu nedenle Avrupa Yakası'ndan ayrıldığını söyledi.

AVRUPA YAKASI'NDA SEVEREK OYNADIM

Gurbet Kuşları dizisinden teklif geldikten sonra Gülse Birsel ve yapımcı Sinan Çetin ile görüştüğünü anlatan Rutkay Aziz, "Sinan çok eski bir arkadaşım. İkisini de idare edebilirsin gibi bir yaklaşım içinde oldular. Onu ben stratejik olarak doğru bulmadım. Oyuncular biraz dikkat etmeli konsomatris
oyuncu haline gelmemeli. Hangi masa davet ediyorsa onu dolaşmamakta yarar var. Bu Orhan Kemal projesine, burada birlikte olduğum arkadaşlarıma karşı saygısızlık ederim gibime geldi. Avrupa Yakası'nda da çok severek oynadım. Basında 'ayılma' sözcüğünü kullanmadım. Ben bir başka yolculuğa çıktım, onlara da başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

HÜMEYRA BİR KAYIPTIR

Hümeyra'nın Avrupa Yakası'ndan ayrılması konusunda net bir bilgisinin olmadığını ifade eden Rutkay Aziz, magazin haberleri üzerinden yorum yapmak istemediğini belirtti. Hümeyra'nın dizide lokomotif isimlerden birisi olduğunu ifade eden Rutkay Aziz, ayrıca rolüne de çok yakıştığını ve dizi için bir kayıp olduğunu vurguladı.

GÜLSE DIŞINDA KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİL

Avrupa Yakası'nın uzun bir süredir ekranda baraşıyla yer aldığına vurgu yapan Rutkay Aziz, Gülse Birsel'i övdü. Aziz, "Avrupa Yakası o kadar sağlam yapısı olan bir dizi ki, orada kimse vazgeçilmez değildir. Bir kişi var ki, o çok önemli. O da Gülse'nin kendisi. Gülse bu işin mimarı. Hakikaten çok özel bir arkadaş" dedi.

Televizyon Gazetesi
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 15:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?