18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Aybaba: Aldığım ceza tüm meslekdaşlarım adına onur kırıcıdır

Trabzonspor Teknik Direktörlüğü görevinden dün akşam istifa eden Samet Aybaba, kendisine verilen 50 milyarlık para cezasının Türk Futbolu’nda eşine rastlanır bir ceza olmadığını belirterek, hem şahsının hem de tüm ülkede görev yapan meslektaşlarının onurunu düşünerek görevinden ayrıldığını söyledi.

İstifasının ardından bugün yazılı bir basın açıklaması yapan Aybaba, kendisine 50 milyar lira para cezası verildiğini ifade ederek "Bir teknik adamın görev yaptığı kulüp tarafından para cezası ile cezalandırılması daha önce eşine rastlanmamış bir olaydır. Bu durumda hem şahsımın, hem de tüm ülkede görev yapan meslektaşlarımın onurunu düşünerek görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Daha önce kongre kararı alınması sonrasında yaptığı açıklama ile kulübü kongreye kadar taşıma konusunda Trabzonspor camiasına söz vermiştim. Ancak yaşadığım bu olayla sonrasında görevi sürdürmem benim için imkansız hale gelmiştir. Bu durum için beni ve ekibimi bugüne kadar şartsız destekleyen ve güvenen Trabzonspor kongre üyelerinden ve tüm Trabzonspor taraftarlarından özür diliyorum" açıklamasında bulundu.

Aybaba, görev süresi içinde çalıştığı tüm futbolcularına, antrenör arkadaşlarına, teknik ve idari personele göstermiş oldukları yakınlık ve sevgi nedeniyle teşekkür ettiğini ve onlarla gurur duyduğunu belirtti.

TRABZON-(İHA)
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2003 Cuma 13:07:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
musa halaç IP: 212.175.154.xxx Tarih : 6.12.2003 01:05:53
Sayın aybabanın yaptığını bir trabzonsporlu olarak haklı buluyorum ve yöneticileri kınıyorum. Aybaba nasıl getirildi ise yine öyle gönderilmeliydi. Trabzonsporun geçen yılki düşme hattından buralara kadar getirilmesi unutulmamalıydı. Taraftarlar da ancak bu kadar klüpten soğutulabilir. Hayırlı olsun.