18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Aydın'dan şehit haberi!

AYDIN'ın Söke İlçesi'nde, Askerlik Şubesi'ne kimliği belirsiz kar maskeli bir saldırgan silahlı saldırıda bulunduktan sonra kaçtı. Saldırıda, nöbet tutan er Hakan Kelekkaya ağır yaralandı.

Cumhuriyet Mahallesi Korhan Caddesi üzerindeki askerlik şubesine, bugün saat 19.30 sıralarında, kimliği belirsiz kar maskeli bir saldırgan silahlı saldırıda bulundu.

Saldırıda askerlik şubesinde nöbet tutan eden er Hakan Kelekkaya vücuduna isabet kurşunlarla ağır yaralandı. Silahlı saldırgan, olay yerinden koşarak kaçarken, yaralı er Kelekkaya da ambulansla Söke Fehmi Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Askerlik Şubesi'nin bulunduğu bölgede geniş güvenlik önlemi alınırken, giriş ve çıkışlar trafiğe kapatıldı, olayla ilgili Terörle Mücadele ekipleri araştırma başlattı.

Olayın görgü tanıkları, 1.75 boyundaki, kar maskeli bir saldırganın silahlı saldırıda bulunduktan sonra kaçtığını belirtti.

YARALI ASKER ŞEHİT OLDU

Saldırıda yaralanan er Hakan Kelekkaya kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Olayla ilgili incelemelerde bulunmak üzere olay yerine gelen Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, yaptığı açıklamada, ``Askerlik şubesi bahçesinde silahla 3 el ateş edilmiş. Bahçede yapılan incelemede 3 adet boş kovan bulundu. Dışarıdan bir terör saldırısı olduğuna ya da ateş edildiğine dair bir bilgi ve bulgu yok. Olayda bir asker göğsüne isabet eden 2 kurşunla yaralandı. Hastaneye kaldırılan asker müdahalelere rağmen şehit oldu. Olayın nasıl meydana geldiğine dair araştırma devam etmekte. Askerlik şubesindeki tüm silahlar toplandı, teknik ve balistik incelemeleri yapılacak. Askerlik şubesindeki askerler de gözetim altına alındı. Bu incelemelerin ardından olayın ne şekilde meydana geldiği açığa çıkacaktır'' dedi.

...
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2010 Cumartesi 23:05:38
Güncelleme :26 Eylül 2010 Pazar 16:09:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan kap IP: 88.251.16.xxx Tarih : 26.09.2010 12:57:08

Olay vahim ve detayları okuyunca daha da şaşırdadım.askerlik şubesi bahçesinin içinde olması kafalarda soru işareti uyandırıyor.Umarım konu aydınlığa kavuşur.