20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Baba dayağından fuhuş batağına!

Bursa'da baba dayağından kaçıp fuhuş batağına düşen genç kızları, çocuk polisi kurtardı.

Merkez Osmangazi ilçesindeki bir kafeteryada yaşı küçük kızların para karşılığı şahıslarla buluşturulduğu ihbarını alan çocuk şube polisi, kafeteryayı takibe aldı. Takip sonrası polis, kafeteryaya sürekli gelip giden 16 yaşındaki S.A.'yı ifadesini almak için gözlem altına aldı.

2 sene önce babasının kendisine şiddet uygulamasından ötürü evden kaçıp daha sonra polis tarafından yurda yerleştirilen ve yurttan da kaçtıktan sonra fuhuş batağına düşen S.A. isimli genç kız, R.K. (17) isimli kız arkadaşıyla birlikte Çarşamda Mahallesi'nde evinde kaldıkları B.Ç. (22) isimli kadının kendilerine fuhuş yaptırdığını anlattı.

Bunun üzerine harekete geçen polis, Çarşamba Mahallesi'nde B.Ç.'ye ait olduğunu belirlediği 2 eve operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda B.Ç. isimli kadın ve yaşı küçük kızlara fuhuş yapmaları için müşteri bulan S.S. (23) ile kızları müşterilere götürdükleri iddia edilen A.K. (21) ve E.Ş. (20) isimli 4 şahıs gözaltına alındı. Zanlılar yaşı küçük kızlara para karşılığı fuhuş yaptırmadıklarını söylerken, S.A. ve R.K. polis tarafından tekrar yurda yerleştirildi. Emniyetteki ifadeleri tamamlanmasının ardından yaşı küçük kızlara fuhuş yaptırmak şuçlarından adliyeye sevk edilen 4 şahıs serbest bırakıldı. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 13:52:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?