20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Baba gelini kaçırdı, oğul aklını!

Batman'da 25 yaşındaki Eşref Çetin, eşiyle beraber olduğu için babasını tutuklattı. Mahkemeye itiraz edip serbest kalan baba gelini kaçırdı. Çetin babasını öldürdü, 7 aylık hamile eşini yaraladı.

Batman'da oturan 25 yaşındaki Eşref Çetin, eşi, 24 yaşındaki Ş.Ç. ile ilişkiye girdikten sonra kaçıran babası 44 yaşındaki M.Necat Çetin'i 25 bıçak darbesiyle öldürdü. 7 aylık hamile eşini de ağır yaralayan Çetin kaçtı.

Eşref Çetin, 3 yıl önce Ş.Ç. ile evlendikten bir süre sonra askere gitti. Beşevler Mahallesi 1304 Sokak'ta oturan ve geçimini seyyar satıcılık yaparak sağlayan 3 çocuk babası M.Necat Çetin, iddiaya göre oğlunun askere gitmesinden sonra gelini Ş.Ç. ile ilişkiye girdi. Anne Azize Çetin, evde kimsenin olmadığı sırada eşi ile gelinini uygunsuz yakalarken bir süre sessiz kaldı. Anne Çetin, 2 ay önce askerden gelen oğluna durumu anlattı. Anne Çetin, 20 gün önce eşini geliniyle yine uygunsuz durumda görünce, oğlu ile birlikte Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Gelini ile ilişkiye girdiği iddia edilen baba M.Necat Çetin, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Kendisine iftira atıldığını iddia eden M.Necat Çetin, üst mahkemeye itiraz ederken 3 gün tutuklu kaldığı cezaevinden tahliye edildi. M.Necat Çetin, geçen hafta 7 aylık hamile gelini Ş.Ç.'yi kaçırıp kentin Cumhuriyet Mahallesi'nde bir eve gizlendi. İşsiz olan Eşef Çetin, bir hafta boyunca kaçan babası ile eşini ararken dün saat 21.00 sıralarında yerlerini buldu. Eşref Çetin, yanındaki bıçakla babasını, ardından eşini yaraladı. Çetin kaçarken gürültü üzerine gelen komşuları M.Necat Çetin'i ölü, gelini Ş.Ç.'yi ağır yaralı bularak durumu polise bildirdi. Polisin hastaneye kaldırdığı ve durumu ağır olan Ş.Ç., Diyarbakır'daki Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı

Radikal
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 07:18:54
Güncelleme :27 Mayıs 2008 Salı 07:21:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet IP: 88.247.226.xxx Tarih : 27.05.2008 09:04:01

AZ BİLE YAPMIŞ İKİSİNİ BAĞLAYIP GÜNDE 100 Gr. ETLERİNİ KESİP KENDİLERİNE YEDİRTİP YAVAŞ YAVAŞ ÖLMESİNİ BEKLESİEYDİYA DAHA GÜZEL OLMAZMIYDI