20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Baba'dan 'kriz' yorumu

Eskişehir'de konser veren sanatçı Müslüm Gürses, ekonomik krizin müzik sektörünü de olumsuz etkilediğini belirterek, "Üzerimizde 'karabasan' gibi duran korsanlar, bizi felaket derecesinde etkiledi.

Eskişehir'de konser veren sanatçı Müslüm Gürses, ekonomik krizin müzik sektörünü de olumsuz etkilediğini belirterek, "Üzerimizde 'karabasan' gibi duran korsanlar, bizi felaket derecesinde etkiledi. Adam ekmek harcamadan cebine bir ton haksız kazanç sağlayıp, indiragandi yapıyor. Korsanların da krizden olumsuz etkilenmesi dileğimizdir" dedi.

Eskişehir "222 Park" adlı eğlence merkezinde konser veren Gürses, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kriz konusunda uzman olmadığını ifade eden Müslüm Gürses, "Kriz bizleri de etkiledi. Diğer sektörleri etkilediği gibi müzik sektörünü de etkiledi. İnşallah bu olumsuzluğa bir çare bulunur, dileğimiz budur. Kimse acı çekmesin. Ülkemiz cennet gibi. Dört mevsimi yaşıyoruz. Her şey var, taş ek taş yeşerir. İnsanlarımız bu olumsuzluktan umarız fazlasıyla etkilenmez" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 17:59:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?