22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Babalar günü kutlanıyor

Bugün dünyanın dört bir yanında kutlanan Babalar Günü’nde, çocuklarının hazırladığı sürprizleri bekleyenler arasında herkesin yakından tanıdığı ünlüler de var.

Oscarlı aktris Gwyneth Paltrow’un ’Coldplay’ topluluğunun solisti 28 yaşındaki Chris Martin bunlar arasında. 13 aylık kızı Apple ile mutluluk portresi çizen ünlü sanatçı Martin, parçalarını da kızından aldığı ilhamla yazıyor.

Babalar günü dolayısıyla ünlü babalara yer veren People dergisine göre, hırçın aktör Russel Crowe’u yatıştıran tek unsur 17 aylık oğlu Charles. Dergi Crowe’un hırçınlığına örnek olarak birkaç gün önce New York’ta bir otel görevlisine telefon atmasını örnek veriyor.

Dergiye göre Charles’ın yanında ’kuzu’ gibi olan 41 yaşındaki Crowe, onsuz olamayacağını her fırsatta vurguluyor.

’Hayatta en mutlu olduğum an, Lenny’nin uyanıp yanıma gelmesi’ diyen Grammy ödüllü 42 yaşındaki şarkıcı Seal’ın bahsettiği ise üvey oğlu.

Ünlü top model Heidi Klum ile evlenen siyah yıldız, Klum’un gerçek babasına zar zor kabul ettirdiği Lenny’yi evladı gibi seviyor. Seal, bebeğin altını bile değiştiriyor.

Katie Holmes ile nişanlanarak üçüncü evlilik yolunda adım atan Tom Cruise için varsa yoksa evlat edindiği 12 yaşındaki Isabella ve 10 yaşındaki Connor. 42 yaşındaki aktör, Nicole Kidman’ın yanında kalan iki çocuğunu her şeyden üstün tutuyor.

Law’ın büyük ailesi

İkinci evlilik için hazırlanan aktör Jude Law’un boşandığı eşi Sadie Frost’tan olan üç çocuğu Rafferty (8), Iris (4) ve Rudy (2) babasının gözbebekleri.

Aktörlüğün zevkli bir uğraş olduğunu belirten oyuncu, ’’ancak eve gelince beni büyük, mutlu bir aile karşılıyor. Ben de böyle bir aileden geldim. Bu beni çocukken güvende hissettirirdi, şimdi de babayken aynı hissi veriyor’’ sözleriyle mutluluğunu anlatıyor.

’Büyük İskender’ filminde Makedonya Kralı’nı canlandıran 29 yaşındaki İrlandalı aktör Colin Farrell, 21 aylık James’in babası. ’Bugüne kadar bulduğum en iyi iş’ dediği babalığı çok seven genç aktör, ’’dünya güzeli bir oğlum var. Ben hep onunlayım, o da babasının nerede olduğunu yüreğiyle hissediyor’’ diyor.

Kıskanç baba Banderas

Latin aktör Antonio Banderas da 8 yaşındaki Stella’nın sevgi dolu babası. Yüz yapısını babasından, renklerini anne Melanie Griffith’ten alan sevimli miniğin geleceği ise biraz ’karanlık’. Banderas, ’’eğer biri onunla çıkmak isterse hemen Desperado filmindeki kostümlerimi giyer, küfrü basar ve ’ondan ne istiyorsun?’ derim’’ sözleriyle kıskanç bir baba portresi çiziyor.

People dergisinin diğer ünlü babaları ise şöyle:

5 yaşında bir kız babası olan genç aktör Ryan Philippe
Sebek bekleyen ünlü şarkıcı Britney Spears’ın, önceki beraberliğinden iki çocuk babası olan eşi dansçı Kevin Federline
12, 6 ve 4 yaşında üç çocuk babası oyuncu Will Smith
Evlat edindiği oğluyla mutlu bir baba-oğul profili çizen aktör Hugh
Jackman
Sarah Jessica Parker’ın aktör eşi Matthew Broderick
CNN Türk
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2005 Pazar 17:12:33
Güncelleme :19 Haziran 2005 Pazar 17:14:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?