17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Babasını öldürüp küvette sakladı

Avcılar'da, tartıştığı babasını bıçaklayarak öldüren 19 yaşındaki O.E. babasının cesediyle aynı evde 1 hafta yaşadı

İddiaya göre 19 yaşındaki O.E. akşam saat 19.30 sıralarında evindeki molozları dışarı atmalarına yardım etmek için arkadaşlarını çağırdı. Eve gelen O.E'nin arkadaşları banyodaki küvette bulunan kanı görerek yardım talebini kabul etmedi.

Evden ayrılan O.E'nin arkadaşları durumu ailelerine haber verdi. Ailelerin haber vermesi üzerine Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri eve gelerek arama yaptı. Polisler banyodaki küvet içerisinde üzerine buzlar dökülmüş Selami E.'nin cansız bedeni ile karşılaştı. O.E. gözaltına alındı. Selami E'nin cansız bedeni ise Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Emniyete götürülen O.E'nin cinayeti 1 hafta önce işlediği ve kokmaması için cesedin üzerine buz koyduğu öğrenildi. Polisin yaptığı tespitlere göre Selami E.'nin ekmek bıçağı ile ensesinden ve kalbinden bıçaklandığı anlaşıldı.

Öte yandan mahalle sakinleri, O. E'nin babasın tarafından sık sık dövüldüğünü iddia etti. O.E'nin komşuları, "O. E çok iyi bir çocuktu. Çok sessiz ve içine kapanık bir çocuktu. Annesi evi terk edip Adana’ya yerleşti. Çocuk da babasını tek başına bırakmamak için annesinin yanına yerleşmeyi çok istemesine rağmen gitmekten her seferinde vazgeçiyordu. Babasının kendisini sık sık dövdüğünü bizlere anlatıyordu" diye konuştu.

Posta
Yayın Tarihi : 7 Mart 2012 Çarşamba 09:59:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?