19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Badr Hari geliyor

Hari, Kickbox organizasyonu It's Showtime İstanbul hakkında düzenlenecek basın toplantısına katılacak.

Faslı dünya şampiyonu kickbokscu Badr Hari, 15 Ağustos tarihinde İstanbul'da BJK İnönü Stadı'nda yapılacak olan K1 Kickbox organizasyonu It's Showtime İstanbul hakkında düzenlenecek basın toplantısına katılmak üzere İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'nda çiçeklerle karşılanan ünlü kickboxcu Badi Hari, İstanbul'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Daha önce söz vermiştim, ama gelememiştim. Çok zor zamanlar yaşadım. Ama şimdi sözümü tuttum ve geldim. Buraya beni karşılamaya gelen insanları görünce çok mutlu oldum. Daha önce hiçbir ülkede bu tarz karşılanmamıştım. Ben de bir Müslüman ülkede doğdum. Türk hayranlarımla buluşmak çok özel bir duygu benim için" diye konuştu.
"İlk kez bir Müslüman sporcuya karşı dövüşeceksiniz, neler hissediyorsunuz ?" sorusuna Badr Hari, Müslüman bir sporcuya karşı dövüşmenin kendisi için çok zor olacağını belirterek, "Bu benim için gerçekten zor olacak. Erhan Deniz benim kardeşim gibi zaten. Burada tek amaç, bizleri izleyecek olan insanlara güzel bir şov izletmek. Fakat ben yine de yenmek isteyeceğim. Yenmek için ringe çıkacağım" dedi.

Muhammed Ali gibi yıldızlarla kıyaslandığının hatırlatılması üzerine Badr Hari, böyle isimlerle beraber anılmasının kendisi için çok büyük bir onur ve şeref olduğunu belirterek, "Ben aslında kendim gibi olmak istiyorum. Bu yine de benim için çok özel bir duygu" diye konuştu.

İstanbul'da 15 Ağustos tarihinde düzenlenecek ve Japonya, ABD, Hollanda gibi ülkelerde müsabakaları yapılan dünyanın en prestijli spor aktivitelerinden bir tanesi olarak gösterilen kickbox organizasyonuna başta dünya şampiyonu Badr Hari olmak üzere 30 dövüşçü katılacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 19:58:58
Güncelleme :11 Haziran 2009 Perşembe 20:03:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?