20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Bahçeli randevu vermedi!

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Libya'daki gelişmeler konusunda muhalefeti bilgilendirme turuna çıkıyor. Davutoğlu'nun yarın CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüşeceği açıklanırken MHP, Dışişleri Bakanı'nın randevu talebini reddetti.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Libya konusunda muhalefeti bilgilendirme ziyaretleri kapsamında yarın saat 11.00’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek.

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Libya konusunda Meclis'te temsilcisi bulunan ve yüzde 1'in üzerinde oy almış partileri ziyaret edeceğini açıklamıştı. Bu kapsamda Davutoğlu, yarın saat 11.00’de CHP Genel Merkezi’nde Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edecek.

MHP'DEN RET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Libya konusunda bilgilendirmek için görüşmek isteyen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na randevu vermedi.

Bahçeli, Davutoğlu'nun randevu talebini, “Kamuoyunu bilgilendirsin” diyerek reddetti.

Davutoğlu, Ak Parti grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Libya'daki gelişmeler konusunda, “Meclis'te temsilcisi bulunan ve yüzde 1'in üzerinde oy almış partileri ziyaret edeceğiz” demişti.

Bu arada Davutoğlu, Ak Parti grup toplantısı çıkışında gazetecilerin TBMM'deki oturumun kapalı olup olmayacağı yönündeki sorularında ''Kapalı olabilir'' yanıtını verdi.

 

AA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2011 Salı 17:55:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turkiye sever IP: 77.250.191.xxx Tarih : 22.03.2011 19:20:36

sandikta cikamayacaksin senin ne adam oldugunu bu millet gordu..dahada halen konusuyon rahmetli bu durumlari bir gorseydi gorurdum senin halini