24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Bahçeli'yi dinlerken öldü!

Kuşadası'na bağlı Davutlar beldesinde arıcılık yapan 61 yaşındaki Niyazi Kahyaoğlu, Devlet Bahçeli'nin Aydın'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mitingindeki sesini telefonda duyunca heyecandan kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Kahyaoğlu, Kuşadası'na bağlı Davutlar beldesinde toprağa verildi.

Aydın'da gerçekleştirilen mitinge katılmak isteyen şeker ve tansiyon hastası Niyazi Kahyaoğlu, sıcaklardan dolayı mitinge katılamayınca oğlu Hüseyin Kahyaoğlu'ndan mitinge katılıp kendisine telefonla Bahçeli'nin sesini dinletmesini istedi. Hüseyin Kahyaoğlu, mitingin başında babasına telefon açtığını ve babasının 19 dakika telefonda Bahçeli'yi dinlediğini söyledi. Miting sonuna doğru oğlundan kendisini tekrar aramasını isteyen Nizayi Kahyaoğlu, telefonda sürekli "Bravo" dedi. Miting sonunda babasına tekrar telefon eden Hüseyin Kahyaoğlu babasıyla geçen konuşmasını şu şekilde anlattı:

 

"Miting sonuna doğru tekrar aramamı istedi. Sloganlar atılırken katılmak istiyordu. Ben de miting sonunda tekrar aradım. Baba duyuyor musun diye sorduğumda duyuyorum oğlum dedi. Tekrar sormak için telefonu kulağıma götürdüğümde annemin çığlık seslerini duydum. Ambulansı aradık kalp masajı yapıldı ama maalesef geç kalınmıştı."

61 yaşındaki arıcı Niyazi Kahyaoğlu'nun kızı Hatice Ünalan, babasının 2 yıl önce de felç geçirdiğini söyledi. Ünalan, babasının tansiyon hastası olduğunu ve birkaç gün önce tansiyonu 20'ye yükseldiği için çok katılmak istediği mitinge katılamadığını söyledi. Babasının hobi olarak arıcılıkla ilgilendiğini söyleyen Hatice Ünalan 395 tane kovanı olduğunu ve sadece 2 kişi çalıştıkları için babasının çok yorulduğunu ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2010 Salı 20:35:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?