17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Bahçeşehir'de dehşet

Bahçeşehir'de, cinnet geçiren bir işadamı, eşi ve kızını öldürdükten sonra intihar etti.
Alınan bilgiye göre, pamuk ipliği ticaretiyle uğraşan Borteks'in sahibi Ahmet Söyler (45), küçük kızı Büşra'yı sabah saatlerinde okula bıraktıktan sonra, Bahçeşehir Ispartakule evlerindeki villasına döndü. Burada henüz belirlenemeyen nedenle cinnet geçiren işadamı, eşi Fatma Söyler (39) ve büyük kızı Tuğba'yı (18), kafalarına sıktığı birer kurşunla öldürdü. Ahmet Söyler daha sonra, kendi kafasına da bir kurşun sıkarak intihar etti. Olay, ses üzerine eve gelen komşular tarafından fark edildi. Cesetler, yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Polis ekipleri, işadamının, eşi ve kızını öldürdükten sonra intihar etmesiyle sonuçlanan korkunç olayın nedenini araştırıyor.
Öte yandan Ahmet Söyler'in iş arkadaşı Harun Göker, olanlara bir anlam veremediğini söyledi. Göker, "Yeterince parası vardı ama borçları da vardı. Çok gururlu bir insandı, çok şerefli ve güvenilir bir insandı. Biraz borcu vardı. Sanırım bunlara canı sıkıldı" diye konuştu.
Bahçeşehir'de cinnet geçiren iş adamının, eşi ve kızını öldürdükten sonra intihar etmesiyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Pamuk ipliği ticaretiyle uğraşan Borteks'in sahibi Ahmet Söyler (45), Bahçeşehir Ispartakule evlerindeki villasında geçirdiği cinnet sonucu eşi Fatma Söyler (39) ve Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1. sınıf öğrencisi olan büyük kızı Tuğba'yı (18), kafalarına sıktığı birer kurşunla öldürmüş, daha sonra intihar etmişti.
Jandarma, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, cenazeler Uğur Hastanesi'nden çıkarılarak Söyler Ailesi'nin yakınlarına teslim edildi. Avcılar Merkez Camii'ne götürülen cenazelerin, yarın Niğde'de toprağa verileceği öğrenildi.
İSTANBUL - İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2004 Pazartesi 18:47:49
Güncelleme :10 Mayıs 2004 Pazartesi 19:56:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?