18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

'Ballı Betüş'ten amme hizmeti!

ADANA'da fuhuş yaptığı ve fuhuşa yer sağladığı iddiasıyla gözaltına alınan ‘Ballı Betüş’ lakaplı 28 yaşındaki B.K.’nın, nakit parası olmayan müşterilerine kredi kartına 10 taksit yaptığı ortaya çıktı.

Adana'da polis, kendisini çevresinde iş kadını olarak tanıtan B.K.’yı takibe aldı. Son model cipi, yazlık evi, oturduğu villası ve lüks bir semtte işyeri olan genç kadının, zengin müşterilere hizmet verdiği, isteyen kişilerle kokain partisi sonrası cinsel ilişki, isteyen kişilerle ise seks aletleri ile ilişkiye girdiği belirlendi. B.K.’nın ayrıca lüks bir semtte açtığı iç giyim mağazasını çalıştırdığı ortaya çıktı.

Genç kadının çevresinde, ‘arkadaşım’ diye tanıttığı kadınları da zengin işadamlarına 500- 750 lira arasında ücretlerle pazarladığı, nakit parası olmayanlara ise işyerindeki pos makinesinden kredi kartı ile para çekerek, 10 taksit yaptığı iddia edildi. B.K.’nın isteyen kişilere kendini ve arkadaşlarını, ‘saatlik, seferlik ve gecelik’ adı altında pazarladığı, özellikle işlerin azaldığı Ramazan ayında normal fiyatının dörtte bir fiyatına fuhuş yaptıkları iddia edildi.

Polis, yaptığı 6 aylık çalışmanın ardından geçen çarşamba günü, 20 ayrı adrese baskın yaparak, B.K.’nın da aralarında bulunduğu 11’i kadın, 14 kişiyi gözaltına aldı. Sorgulamalarda telekızların herkesle ilişkiye girmedikleri, tanıdığı kişilerin referansı ile buluştukları öğrenildi. Kadınların bazılarının telekızlık yaptığından ailesinin haberinin olmadığı, işe gider gibi sabah evden çıkıp akşam döndükleri iddia edildi. Şüpheliler, ifadelerin tamamlanmasının ardından, ‘Fuhşa yer sağlamak, fuhuş ve fuhşa aracılık etmek’ suçlaması ile adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi mahkeme şüphelilerden B.K.’nın da aralarında bulunduğu 8 kişiyi tutukladı. Diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 13:59:35
Güncelleme :29 Kasım 2010 Pazartesi 18:22:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yilmaz IP: 92.116.254.xxx Tarih : 30.11.2010 11:49:28

DURMAK YOK YOLA DEVAM AKP NIN GETIRDIKLERI VE UYGULADIKLARI: