20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Baltalı katliam

Edinilen bilgilere göre, olay, dün gece Cumhuriyet Mahallesi Kartopu Sokak'ta meydana geldi.
Küçükçekmece'de akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen H.Ç (37), gece boyunca işkence yaptığı annesi, babası ve hasta ağabeyini keserle öldürdü. Olay yerine gelen polis ekiplerine teslim olan H.Ç, karakola götürüldü.

Akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen H.Ç, alkol alarak gece geç saatlerde evine geldi.

Alkolün de etkisiyle evde bulunan annesi F.Ç (68), babası H.Ç (71) ve yatalak hasta olan ağabeyi M.Ç'yi (45) döven H.Ç, keserle ailesini öldürdü. Daha sonra eve gelen polislere teslim olan H.Ç, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Bir mahalle sakini, gece boyunca evden çığlık sesleri geldiğini belirterek, "Ne olduğuna bakmak için eve gittim. Bizi eve sokmadı. Sigara istedi ve verdim. Annesinin kelime-i şahadet getirdiğini duydum" dedi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri, evde incelemelerde bulundu.

Küçükçekmece'de annesi babası ve abisini öldüren şizofren hastası H. Ç., sağlık kontrolüne götürülürken "Ben bir şey yapmadım bunların hepsi iftira" dedi.

H. Ç., Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği'nde ifade verdi. Polisler tarafından sağlık kontrolüne götürülen Çolaklar, basın mensuplarının "neden yaptınız" sorusu üzerine, "Ben bir şey yapmadım. Bunların hepsi iftira" dedi.

Şizofren hastası olduğu ifade edilen H. Ç.'nin emlakçılık ile uğraştığı, ilk eşinden ayrıldıktan sonra yeniden evlendiği ve problemli bir evliliği olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 11:21:03
Güncelleme :14 Aralık 2008 Pazar 11:54:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?