24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Balyoz'da flaş gelişme!

Balyoz soruşturmasının 3. dalgasında gözaltına alınan 9 kişiden 5'i serbest bırakılırken, 4'ü tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

GATA eski Komutanı emekli Tümgeneral Tuncay Çakan, emekli Tümgeneral Behzat Balta, emekli Tümgeneral Halil Kalkanlı, emekli Albay Erdal Akyazan tutuklama talebiyle nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevkedildi.

Emekli Tuğgeneral Oktay Faruk Memioğlu, emekli Tuğgeneral Ünal Akbulut, emekli Tuğgeneral Mustafa Kemal Tutkun, emekli Albay Sıtkı Özbek ve sivil memur Güllü Şalkaya ise savcılıkça serbest bırakıldı.

...
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 18:41:53
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 18:48:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Einstein IP: 88.231.81.xxx Tarih : 8.04.2010 00:34:04

Türkiye'de olmak üzere, tüm dünyada hiçbir matematikçinin  ve fizikçinin çözemeyeceği problemler karşısındayız: "ergenekon, balyoz; birinci, ikinci, üçüncü dalgaların çözümü; beşi serbest, dördü tutuklu, tutuklanan birkaçı tekrar serbest; birkaçı tekrar tutuklu....; yeni dalga frekanslarında savcıların salınımı ve yeniden işleme konulması...x y ? z > Q !!???.... Acaba şu anda bizim uğraştığımız ve çözüm aramaya çalıştığımız bu problerler ile cebelleşen başka bir ülke var mı ?  (x dersanesine giden oğlum bana, "-baba, bunları bana tarih sorusu mu, yoksa cebir problemi mi olarak soracaklar ?" dedi)