16
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

'Bambam' için özel tabut hazırlandı

İzmir'in Alsancak semtinde yeni açtığı "Halil İbo Konya Etli Ekmek Tandır" isimli kebap salonunda öğle saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden "Bambam" lakaplı 2,28 metrelik eki milli basketbolcu Halil İbrahim Kuzucu'nun (45) cenazesi için özel tabut yaptırıldı.
Türkiye'nin en uzun kişilerinden biri olan Halil İbrahim Kuzucu'nın ölüm haberinin ardından cenazesi için özel tabut sipariş edildi. Kuzucu'nun cenazesi, özel tabutla Özel Altınordu Hastanesi'nden alınarak İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne kaldırıldı.

Acı haberi alır almaz uçakla İstanbul'dan İzmir'e gelen Kuzucu'nun eşi Nazlı Kuzucu, "Halil İbrahim, Türkiye'ye mal oldu. İbrahim Abiniz kadar temiz, saygılı, insanları seven insanlar az. Büyük bir değeri yitirdiğimizi düşünüyorum." dedi.

Eşinin çok büyük idealleri olduğunu söyleyen Kuzucu, "En büyük ideali restoranlar zincirini büyükmekti. Kısa süre önce İzmir'de de bir şube açmıştı. Ayrıca çocuk programı yapmayı çok istiyordu. Onun bu idaealini gerçekleştirieceğimize dair Ömür Varol ile birlikte birbirimize söz verdik. Onu en iyi şekilde yâd edebilmenin yolunun, çocuk programı hazırlamak olduğunu düşünüyorum. Gereken her şeyi yapacağım." diye konuştu.

İstanbul'da yaşadığını ve eşininin cenazesini İstanbul Beylikdüzü'nde toprağa vermeyi düşündüğünü söyleyen acılı eş Nazlı Kuzucu, kendisinin ve çocuklarının babalarını daha sık ziyaret edebilmeleri için bu kararı aldığını belirtti.

Eşinin ölümün çok ani olduğunu da sözlerine ekleyen acılı eş, "Nihayetinde hepimizin gideceği yer orası olduğu için... Sadece erken olduğunu düşünüyorum; 45 yaş erken. Umut ediyorum; Allah sizlere böyle bir acı göstermesin. Onu da inşallah cennetiyle cemaliyle şereflendirsin. İnanıyorum Halil İbrahim cennetlik bir insandı." şeklinde konuştu.

Özellikle bir dönem Ömür Varol ile yaptığı haber programlarıyla tanınan Halil İbrahim Kuzucu'nun cenazesi cuma günü İzmir Adli Tıp Kurumu'nda adli hekimlerin incelemesinin ardından İstanbul'a gönderilecek.

..
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 23:14:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umut torun IP: 85.110.26.xxx Tarih : 14.12.2007 14:43:36

ALLAH RAHMET EYLESİNN GERCEKDEN TEVAZU VE ALCAK GÖNÜLLÜKDE ÇOK NADİR ÜSTÜN BİRİSİ İDİ 7 SİNDEN 70 HER KESE SEMPATİK SEVECEN DAVRANAN SAYGI DEĞER BİRİSİ İDİ MEKANI CENET OLSUNN...