26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Banu Güven'den ilginç itiraf

Kanaltürk'te Berrin Şeker Civil'in sunduğu 'Gecenin Rengi' programına konuk olan NTV'nin haber spikeri Banu Güven, dizi teklifleri aldığını söyledi.

Güven, "Teklif geliyor. Geldiği oldu. Tabi her gün televizyonda haber aktaran biri olduğunuzda, öyle bir kimliğiniz varsa dizi olamaz. olacak şey değil ama bunun olabileceğini düşünenler oldu. Teklifler geldi. Oyunculuk da çok ciddi bir iş tabi ama ikisi birarada aynı kişi tarafından sürdürülemez" diye konuştu.

Güven, Berrin Şeker Civil'in bazı ilginç sorularına da şöyle yanıt verdi:

"Altlarına eşofman falan giyip gelen spikerler var. Sende de hiç öyle bir şey var mı?"

"24 Saat'i yaptığımda daha rahat giyinebiliyordum ama akşam haberlerinde daha ziyade bir döpiyes durumu var. Alt taraf görünmüyorsa eğer eşofmanla çıktığım oldu. Bir arkadaşımız mesela yazın, gayet iyi sesini tanıyabileceğiniz arkadaşlardan bir tanesi, gömleği aşağıya bırakır, kravat falan şık süper görünüyor ama aşağıda şortu ve spor ayakkabısı vardı."

SİYASİLERİN NE SÖYLEYECEĞİNİ YAZABİLİRİM

"Müzisyenlerle mi siyasilerle mi röportaj yapmak daha eğlenceli?"

"Müzisyenlerle röportaj her zaman daha eğlenceli ve keyifli oluyor. Genelde siyasilerin ne söyleyeceğini önden oturup soru cevap şeklinde yazabilirim. Çok bomba bir açıklama yapmadıkları sürece. Şaşırtacak çok az şey oluyor..." yanıtını verdi.

"Kaş mı Olimpos mu?"

"Kaş"

HAYALLER PEŞİNDE KOŞAN BİRİ DEĞİLİM

"Mesleki hayallerinin çoğunu gerçekleştirdin mi, daha 10'da birini bile gerçekleştirmiş değilim mi?"

"Gerçekleştirdim diyebilirim. Çok hayaller peşinde koşan, sürekli bir şey hedefleyip onun peşinden koşan birisi değilim. Keyfimce gidiyorum çünkü."

Banu Güven, programda gitarla çalıp şarkı da söyleyerek izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.
 

Televizyon Gazetesi
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 13:59:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?