18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Barıştığı eşini döverek öldürdü

Erzincan'da dövdüğü eşinin öldüğünü söyleyen bir kişi, Cumhuriyet savcılığına giderek teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, 15 yıl önce evlenen ve 1'i kız 4 çocuk sahibi olan 46 yaşındaki S.T ve Semra Tunay (37) çifti, şiddetli geçimsizlik yüzünden 1998 yılında ayrı yaşamaya başladı. Ayrılmalarının ardından kız çocukları S.'yi (12) bir akrabalarının yanına, erkek çocukları S. (14), B. (10) ve R.'yi (8) de Bursa'daki Sırameşeler Çocuk Yuvası'na veren Tunay çifti, aradan 7 yıl geçtikten sonra barışarak, 3 ay önce kiraladıkları Kızılay Mahallesi 1001 Sokak, 14 numaralı evde birlikte yaşamaya başladı.

Erzincan'daki bir yemek firmasında kasaplık yapan S. T, bugün Cumhuriyet Savcılığı'na giderek, kavga ettiği eşini dövdüğünü ve eşinin öldüğünü söyleyip teslim oldu. Cinayet zanlısı şahsın ifadeleri doğrultusunda verdiği adrese giden polis ekipleri, Semra Tunay'ın cesedini evin banyosunda buldu. Bozulmaya yüz tutan cesette yapılan ilk incelemelerde olayın birkaç gün önce meydana geldiği belirlendi.

Daha sonra olay yerinde inceleme yapan Cumhuriyet savcısının talimatıyla katil zanlısı S. T. cinayetin işlendiği eve getirildi. Burada yer gösterme yapan cinayet zanlısı, ifadesinin alınmasının ardından cinayet masası dedektifleri tarafından yeniden Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.


Genç kadının cenazesi ise kesin ölüm sebebinin araştırması için Cumhuriyet savcılığı tarafından Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2005 Cumartesi 11:55:30
Güncelleme :11 Temmuz 2005 Pazartesi 11:14:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?