18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Başbakan Erdoğan'ı güldüren resim

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu için geldiği Sivas'ta, Anadolu Ajansı'nın "Haber Fotoğrafları" sergisini açtı.
     
     Sivas Kongresi'nin 84'üncü yıldönümü nedeniyle kentte yapılan Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Bakanlar Kurulu üyeleriyle tarihi Buruciye Medresesi'ne gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Klasik El Sanatları Merkezi"ne dönüştürülen medresenin açılışını yaptı.
     
     Başbakan Erdoğan daha sonra Devlet Bakanı Beşir Atalay ile birlikte, medrese içinde yer alan "Anadolu Ajansı Haber Fotoğrafları" sergisini açtı. Sergideki fotoğraflara tek tek bakan Erdoğan, fotoğraflar arasında yer alan, 30 Temmuz'da İstanbul Bayrampaşa Şehir Parkı'nda bindiği attan düşüşüyle ilgili fotoğraf karelerini de tebessümle inceledi.
     
     Erdoğan, sergide açılan deftere de şunları yazdı:
     
     "Bugün 4 Eylül 2003. 4 Eylül Sivas Kongresi'nin 84'üncü yıldönümü kutlamaları için Bakanlar Kurulumuzla Sivas'tayız. Buruciye Medresesi'nde Anadolu Ajansı'nın fotoğraf sergisini açtık. Birbirinden ilginç fotoğraflarla zengin bir sergiydi. Tüm foto muhabiri arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Zor şartlardaki çalışma süreçlerinin başarılarla dolu olmasını diliyorum."
     
     Başbakan Erdoğan ve bakanlara sergi açılışı sırasında eşlik eden Anadolu Ajansı Genel Müdürü Hilmi Bengi, sergiyle ilgili duygu ve düşüncelerini deftere şöyle kaydetti:
     
     "Çoğunluğunu Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin ödüllü resimlerinin teşkil ettiği fotoğraf sergisinin, Sivas Kongresi'nin 84'üncü yıldönümünde Sivas'ta, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bakanımız Beşir Atalay tarafından açılması bizleri onore etti. Serginin izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanmasından da ayrıca memnun oldum. A.A ayrıcalığını bir kez daha yaşatan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Tarsus Haber Ajansı-www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2003 Cuma 10:33:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?