19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Başbakan Erdoğan'ın bayram mesajı: Türkiye'nin gücü tüm dünyada hissedilmektedir

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başbakan Erdoğan, "Aziz milletim, mübarek Kurban Bayramınızı en içten duygularla tebrik eder, bayramın milletimizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını dilerim" temennisinde bulundu. Bayramların, dayanışma ruhunu dirilten, kardeşlik duygularını canlandıran ve hayatın anlamını derinleştiren çok özel günler olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Büyük milletimizi millet kılan asli kimliğimiz en çok bayramlarda gün yüzüne çıkar" ifadesini kullandı.
2003 yılının Türkiye açısında bir dönüm noktası olduğunu ve büyük zorlukların geride bırakıldığını belirten Erdoğan, son 15 ayda tarihi atılmaların gerçekleştiğini ve güven ve istikrar ortamının hayata hakim olduğunu kaydetti. Türkiye'nin büyüklüğünü, dinamizmini ve özgüvenini yeniden kavramaya başladığını ve Türkiye'nin dinamizminin ve gücünün bütün dünyada hissedildiğini dile getiren Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Geleceğimiz aydınlıktır. Anneler ve babalar, çocuklarına bugünkünden daha iyi bir yarın bırakmanın huzurunu yeniden yüreklerinde hissetmelidir. Çocuklarımız, ülkemizin geleceğine güvenmeli ve hayaller kurmaya yeniden başlamalıdır. Bizler, ülkemizin güçlü ve müreffeh yarınlara büyük bir içtenlikle inanıyoruz. Bütün gelişmeler umutlarımızı tazeliyor ve her gün daha iyiye gidiyoruz. Sizlerin de aynı inanç ve heyecanı en az bizim kadar gönüllerinizde yaşattığınızdan eminim."
MUAMMER TAN - ANKARA (İHA)
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2004 Cumartesi 15:00:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?