27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Başbakan'dan itiraf!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı'nın bayram gibi geçmesi temennisinde bulunarak, özellikle yaşanan trafik kazalarına karşı sürücüleri uyardı.

Bir itirafta da bulunan Erdoğan, "Ben de çok hızlı araba kullanırdım ama bakıyorum ki yanlış yapmışız" dedi.

Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Başbakan Erdoğan, bayram tatillerinde artan trafik kazalarına karşı sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Erdoğan, "Evlere acı haberler gitmesin, hasret gidermek için bekleyen anneler, yavrular, acı haberler almasın. Emniyet teşkilatımız gerekli her türlü tedbiri alıyor. Nihayetinde mesele sürücülerde kilitleniyor.

Ben de çok hızlı araba kullanırdım ama bakıyorum ki yanlış yapmışız. 'Bana bir şey olmaz' Bu anlayışla direksiyonda kuralları ihlal edenler hem de başkalarına zarar veriyor. Hele hele alkollü olarak araç kullananlar. Lütfen alkollüyle yola çıkmayın.

En az terör kadar ciddi, terörden daha fazla can ve mal kaybına neden olan bu sorun, sürücülerin dikkatleri ve sağ duyuları ile aşılabilir. Herkesten emniyet kemerlerini takmalarını, trafik kurallarına harfiyen uymalarını rica ediyorum" dedi.

Ramazan Bayramı'nın bayram gibi geçmesini arzu ettiklerini de belirten Başbakan Erdoğan, "Gelin bu bayramda yüreklerimizi açalım, aynı anda ülkemize yeni ufuklar açalım" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 16:23:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?