19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

'Başka da bir işe yaramazsın'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün milli maç nedeniyle Ermenistan'a yapacağı ziyaretine ilişkin açıklamalarına sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Sayın Baykal'ın kabiliyeti budur zaten, başka da bir işe yaramaz" dedi. 

Erdoğan, dörtlü zirve için geldiği Şam'da, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın iftar yemeğine katılmadan önce Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, iftara gidişinde gazetecilerin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Cumhurbaşkanı Gül'ün Türkiye-Ermenistan maçını izlemek üzere Ermenistan'a yapacağı ziyarete yönelik "Bari soykırım anıtına da çelenk koysun" sözlerinin hatırlatılması üzerine "Sayın Baykal'ın kabiliyeti budur zaten, başka da bir işe yaramaz. Sadece böyle olumsuzluklar üzerine  muhalefetini sürdürür. Ne yapılacağına dair dünden bugüne bir şey göstereceği olmadığı gibi, yarına yönelik göstereceği hiçbir şey yok" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 22:47:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
servet kocabay IP: 78.177.73.xxx Tarih : 5.09.2008 09:44:08

ağzına sağlık başbakanım deniz baykal az biraz muhalefetin ne olduğunu bilseydi sizin daha güzel şeyler yapacağınızdan hiç şüphem yok ama Allah adamı akp ne yaparsa yapsın doğru yanlış farketmez muhalefet olsun diye yaratmış adamın fikir verdiği yok hep muhalihep muhalif Allah seni muhaliflikten kurtarmasın