20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Başkan 'sigara' denetiminde!

Kapalı alanlarda sigara yasağını öngören kanun 19 Mayıs’tan itibaren uygulanmaya başlanırken, Meclis Başkanı Köksal Toptan da, kulislerde ilk sigara teftişini yaptı.

Toptan Meclis İdare Amiri Hüsrev Kutlu ile birlikte iktidar ve muhalefet kulislerini dolaştı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, kapalı alanlarda sigara yasağını öngören kanunla ilgili yönetmelik dünden itibaren uygulanmaya başlanırken, Meclis Başkanı Köksal Toptan, AKP’li Meclis İdare Amiri Hüsrev Kutlu ile birlikte Meclis kulislerini dolaştı. İlk olarak iktidar kulisini dolaşan Toptan’a kulisteki milletvekilleri “sigara teftişi mi?” diye sorarken Toptan da “ne teftişi, milletvekili teftiş mi edilir” diye espri yaptı.

Toptan daha sonra iktidar kulisinden Meclis bahçesine çıkarak, sigara içen milletvekilleri için bahçede yapılacak düzenlemeleri gözden geçirdi. Milletvekilleri ise bahçeye oturulacak banklar yapılmasını ve sigara izmariti atılacak küllüklerin konulmasını istediler. Toptan iktidar kulisinin ardından muhalefet kulisine de gelerek milletvekilleri ile sohbet etti. Toptan ile muhalefet milletvekillerinin sohbetinin konusu da yine sigara oldu.

...
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 17:46:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M.Seyit KOÇAKER IP: 78.163.130.xxx Tarih : 21.05.2008 20:59:09

Anlaşılan o ki bu ülkenin işi Allah'a kaldı.Yaşadığımız onca olumsuz tablo karşısında çözüm üretmek için gecesini gündüzüne katması gereken TBBM inde olanlara bakın;Meclis Başkanı sigara teftişine çıkar,milletvekilleri senaryo yazmaya ve film çevirmeye hazırlanır,bir diğeri şarkı besteler veya şiir yazar halka bunu lanse etmek ister.Allah aşkına el insaf ve pes artık.Orada sizden beklenen çok büyük ve ciddi sorumluluklar var biraz bunlar üzerine kafa yorup enerji harcayın artık.