24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Başkana göre Fener şampiyon!

Altunizade'deki işyerinin duvarlarını Fenerbahçe bayrağıyla süsleyen Yıldırım, bir anlamda takımından 'şampiyonluk işaretini' aldı. Taraftarlar da pazar günü bütün Türkiye'yi sarı-laciverte boyayacak.

Fenerbahçe'de 'bayrak' açılımı... Şampiyonluğa son 90 dakika kala Bursaspor'un önünde 1 puan farkla lider durumda bulunan Sarı-Lacivertliler 'içlerindeki' gizli coşkuyu yavaş yavaş dışa vurmaya başladı. Trabzonspor önünde galibiyete ulaşılması halinde 18. şampiyonluğa 'merhaba' diyecek olan Fenerbahçe'de tüm yürekler kıpır kıpır... Fenerbahçe'nin 1 numaralı ismi Başkan Aziz Yıldırım dün Altunizade bulunan işyerini sarı-laciverte süsledi...

Devasa Fenerbahçe bayrağıyla bir anlamda 'herkese' şampiyonluk işareti veren Başkan Yıldırım yöneticilerle yaptığı görüşmede, 'Ben bu takımın şampiyon olacağına sezon başından beri inanıyordum. Büyükşehir'e yenildiğimiz gün de bayrağı astım. Sizler de bayraklarını asmaya başlayın' dedi. Taraftarlara da çağrıda bulunan Yıldırım, 'Herkes sandıktan bayraklarını çıkarsın. Evlerine ve işyerlerine assın' diye konuştu. Bunun üzerine yöneticiler özel bayrak yaptırmaya başladı.

Başkan'ın bayrak açılımı taraftarları da harekete geçirdi. Sarı-Lacivertliler bir çok dikim atölyesine sipariş vermeye başladı. Özellikle İstanbul Mefruşatçılar Çarşısı'nda sarı ve lacivert kumaşların tükendiği öğrenilirken, şampiyonluğun gelmesi halinde İstanbul ve Türkiye adeta Fenerbahçe'nin renklerine boyanacak.
 

Milliyet
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 10:57:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?