25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Başkent kan gölü!

Başkentte bir yolcu otobüsünün yön levhalarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 39 kişi yaralandı.

İstanbul yolundaki kazada, Adıyaman'dan İstanbul'a gitmekte olan Abdullah Akdağ yönetimindeki 02 FK 400 plakalı yolcu otobüsü, Şaşmaz kavşağına yaklaşık 100 metre mesafede bir benzin istasyonunun önündeki yön levhalarına çarptı. Kazada, 39 yolcu yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yolculardan bazıları itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştıkları otobüsten çıkartılırken, yaralılar Ankara'daki çeşitli hastanelerde tedaviye alındı. Yaralıların kimliklerinin tespit edilmesine çalışılıyor.

ANKARA'DA TRAFİK KAZALARI: 4 ÖLÜ, 4 YARALI
Ankara'da meydana gelen 3 trafik kazasında 4 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Hasköy'deki kazada Esenboğa yönünden merkez yönüne gelmekte olan Zekeriya Karaman yönetimindeki 06 GK 417 plakalı otomobil, refüjdeki aydınlatma direğine çarptı.

Kazada, otomobilde sıkışan Karaman, olay yerinde öldü, eşi Fazilet ile kızları Gamze ve Gizem Karaman yaralandı. Yaralılar, hastanede tedaviye alındı. Bilkent İhsan Doğramacı Bulvarı'ndaki kazada ise Tayfun Kılıç'ın kullandığı 06 DD 1919 plakalı otomobil, yol kenarındaki yön levhalarına çarptı. Otomobilde sıkışan Tayfun Kılıç'ın olay yerinde hayatını kaybettiği kazada, yanında bulunan Tanzer Koçak yaralandı.

Atatürk Bulvarı'ndaki kazada sürücüsü belirlenemeyen 06 DAR 20 plakalı otomobil, 150 numara önünde devrildi. Kazada, Kayhan Kömür ve Fatih İgsiz kaldırıldıkları Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatlarını kaybetti.

ANNE -KIZ CAN VERDİ
Ankara'da dondurma yedikten sonra evlerine geri dönmek için yolun karşısına geçmek isteyen anne-kızı ve komşularına otomobil çarptı. Anne-kız öldü, komşuları ağır yaralandı.

Kaza, Mamak'ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Aynur Keleş (44), kızı Ümran Kılıçer (20) ve komşuları Nevin Özdeşen sıcak havadan bunalınca Mamak Caddesi üzerinde bulunan bir dondurmacıya gitti. Burada bir süre dondurma yiyerek vakit geçiren anne Keleş, kızı Kılıçer ve komşuları Özdeşen'e evlerine dönmek için Mamak Caddesi Şafaktepe Parkı önünde yolun karşısına geçmek istedikleri sırada, hızla seyreden ve sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 06 M 4494 plakalı otomobil çarptı.

Kazanın etkisi ile havaya savrulan anne ve kızı karşı yönden gelen 06 GE 359 plakalı belediye otobüsünün altında kalırken, komşuları Özdeşen ise kaldırıma savruldu. Otobüsün altında kalan ve Muğla Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü son sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Ümran Kılıçer otobüsün altında ezilerek olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olan anne Aynur Keleş ve komşusu Nevin Özdeşen ambulansla hastaneye götürüldü. Anne Keleş, yolda sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazanın ardından Mamak Caddesi polis ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı.

AA/İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2010 Pazartesi 09:45:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erol börtlüce IP: 78.176.219.xxx Tarih : 19.07.2010 10:50:33

Ey benim ulaştırmadan sorumlu bakanım.Uykunuza biraz ara verin ve yollara çıkın.