22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Başkentte inanılmaz skandal!

Başkentte inanılmaz bir sağlık skandalı yaşandı. Ambulansa bindirilen yaralı, araç hareket edince yere düştü.

Ankara Hipodrom Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana gelen kazada, Emrah Uzun (22) yönetimindeki otomobil aşrı hız sonucu yağan yağmurdan dolayı cadde üzerinde oluşan su birikintisine girerek direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Uzun, ilk olarak orta refüjde bulunan ağaçlara daha sonra aydınlatma direklerine vurdu. Kaza sonrası otomobil hurdaya dönerken, sürücü Emrah Uzun ve yanında bulunan arkadaşı Mehmet Ali Kocaman ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar otomobilin çok süratli olduğunu belirtirken, kaza yapan aracın hız göstergesi 200'ü gösterir şekilde kaldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıların ilk müdahalelerini burada gerçekleştirdi. Olay yerine gelen ilk ambulans durumu daha kritik olan Mehmet Ali Kocaman'ı sedye ile ambulansa götürdü.

Sedye ile ambulansa bindirilen yaralı Kocaman, ambulansın kapaklarının ve sedye kilidinin iyi kapatılmadığından dolayı hareket halindeyken kafa üstü yere düştü.

YAŞAYAN ADAMI ÖLDÜRDÜNÜZ!

Sağlık ekiplerinin bir anlık dikkatsizliği sonucu hareket halindeyken sedye ile birlikte dışarı çıkarak asfaltın üzerine düşen yaralıyı gören vatandaşlar, ''Yaşayan adamı öldürdünüz'' diyerek duruma tepki gösterdi.

İKİNCİ YARALIYI BIRAKTILAR!

Vatandaşların da tepkisi karşısında zor anlar yaşan sağlık ekipleri, ikinci yaralıya müdahale etmeyi bırakıp hastaneye doğru yola çıktı. Kaldırım üzerinde yatan yaralı Emrah Uzun'u olay yerine gelen ikinci sağlık ekipleri tarafından, burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza yaralanan Mehmet Ali Kocaman'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2007 Çarşamba 12:26:39
Güncelleme :12 Aralık 2007 Çarşamba 19:26:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?