24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Batman'da liseye bombalı saldırı

BATMAN'DA AYNI GECEDE İKİNCİ BOMBALI SALDIRI

Batman'da bir liseye düzenlenen bombalı saldırıdan 2 saat sonra Gençlik ve Kültürevi'ne de ses bombası atıldı.

Edinilen bilgiye göre, Komando Caddesi üzerinde bulunan Batman Valiliği'ne bağlı Gençlik ve Kültürevi'ne kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ses bombası atıldı.

Gençlik ve Kültürevi'nin arka tarafına atılan ses bombasının patlaması ile camlar kırıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak, parmak izi tespit çalışması yaptı. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Liseye bombalı saldırı

Batman'da bir okula parça tesirli bomba atıldı. Atılan bombaların biri okul bahçesine, diğeri ise okul bahçesi dışına isabet etti. Edinilen bilgiye göre, Fatih Mahallesi'ndeki Fatih Lisesi'ne kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce bombalı saldırı düzenlendi. Öğrenciler okuldan çıktıktan 40 dakika sonra atılan bombalardan biri okul bahçesine, diğeri ise okulun dış kapısının önüne isabet etti. Okul özel güvenliği tarafından haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak, olay yerinde inceleme yaptı.

Saldırıdan kimsenin zarar görmemesinin sevindirici olduğunu belirten okul yönetimi, okul etrafındaki güvenliğin artırılmasını istedi. Atılan bombaların çivi ve bilyelerle karıştırılmış parça tesirli olduğu öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2010 Pazartesi 23:51:30
Güncelleme :27 Aralık 2010 Pazartesi 23:59:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?