31
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Bavuldan babasının cesedi çıktı!

Babasını bıçakla doğrayıp, kol ve bacaklarını ayırdıktan sonra bavula koyup, İstanbul'a geldi.

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki evlerinde babasını bıçakla doğradıktan sonra, kol ve bacaklarını bir bavula doldurup İstanbul'a götüren şizofreni hastası, bavulda bomba olduğunu sanan vatandaşların ihbarıyla yakalandı.

İstanbul Küçükçekmece'de bir simitçi dükkanındaki tuvalete elindeki bavulla girmeye çalışırken, vatandaşların şüphelenerek yaptığı bomba ihbarıyla olay yerine gelen polis, Fahri Baş'ın (35) bavulunu inceledi. Bavulu açar açmaz kesilmiş insan kolları ve bacaklarıyla karşılaşan polis, Baş'ı gözaltına aldı.

Şizofreni hastası olduğu ileri sürülen Fahri Baş'ın bavulundaki insan parçalarının, Edremit'te beraber yaşadıkları PTT emeklisi babası Mustafa Ali Baş'a (61) ait olduğu
belirlendi.

Olayı araştıran ekipler, Baş ailesinin yaşadığı Turaç Sitesi'ndeki dairede yaptıkları incelemede, banyoda bıçakla doğranmış cesedin kalan diğer parçalarını buldu. İstanbul'da bavulda bulunan kol ve bacaklar ile Edremit'te evde bulunan beden Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öte yandan, kanlı banyo perdelerinin yıkanarak dairenin arka balkonuna asıldığı görüldü. Olayı öğrenen mahalle sakinleri, Fahri Baş'ın yaklaşık 5 aydır babasıyla beraber kaldığını, işsiz ve rahatsız olduğunu belirtti.

Baş ailesinin 4 çocuğunun daha olduğu belirtildi. 5 aydır Akşehir'de eşinden ayrı yaşayan ve şizofreni hastası olduğu öne sürülen annenin de Edremit Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulduğu kaydedildi. Babasını öldürdüğü öne sürülen Fahri Baş'ın yarın savcılığa sevk edileceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 15:36:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oflu fatih IP: 88.77.65.xxx Tarih : 31.01.2008 16:34:20

BÖYLE INSANLARIN YASAMASI HARAMTIR HASTA FALAN ANLAMAN ASILSIN ÖCALANLA BERABER