27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Baykal'dan Erdoğan'a randevu

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı 6 sayfalık yanıt mektubu Başbakanlığa gönderildi. Baykal Erdoğan'a 1 hafta içinde buluşma önerisinde bulundu

Baykal'ın, Başbakan Erdoğan'ın içinde görüşme talebinin de bulunduğu mektubuna yanıtı bir parti görevlisi tarafından Başbakanlığa götürüldü.

Baykal, Erdoğan’a CHP Genel Merkezi’nde 1 hafta içinde baş başa bir görüşme yapmaya hazır olduğunu söyledi. Baykal, görüşmenin kapalı kapılar ardında kalmaması için “Hangi kanalda nasıl ve ne zaman yayınlanacağını kararlaştırarak görüşmemizin bir televizyon ekibi tarafından kayda geçirilmesini” önerdi.

CHP'den gönderilen yanıt mektubunda “Demokratik Açılım” sürecine, 1989 yılında başkanlığını Deniz Baykal'ın yaptığı komisyon tarafından hazırlanan rapor temel alınarak niçin ve hangi noktalarda itiraz edildiğine yer veriliyor.

Başbakan Erdoğan, CHP Lideri Baykal'a geçen perşembe günü çalışmaları süren “Demokratik Açılım”a ilişkin, içinde görüşme talebinin de bulunduğu bir mektup göndermişti.


 

...
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 14:13:18
Güncelleme :12 Ekim 2009 Pazartesi 14:40:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halil taş IP: 88.247.67.xxx Tarih : 12.10.2009 23:05:57

evet sayın başbakan bu habere ne dersiniz acaba. merak konusu işte acaba hangi sıfatla görüşmeye gidersiniz.akp genel  başkanı mı yoksa başbakan mı olarak gideceksiniz. bekleyelim.inşaallah akp genel başkanı olarak gidersiniz.