31
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Baykal'ı da ziyaret etmek istiyorum

30 Ağustos’ta emekliye ayrılacak olan Genelkurmay Başkanı Org. Büyükanıt veda turları kapsamında TBMM Başkanı Köksal Toptan’ı ziyaret etti.

Saat 11:00’da Meclis Başkanı Köksal Toptan’ı ziyaret eden Org. Büyükanıt, Toptan’la yaklaşık 35 dakika baş başa görüştü. Büyükanıt’ı Meclis’e gelişinde TBMM Genel Sekreteri Ali Osman Koca karşıladı. Çıkışta gazetecilerin “CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı ziyaret edecek misiniz?” sorusuna, “Bu sabah arkadaşlar temas kurdu. Sayın Baykal’ı ziyaret etmek istiyorum” karşılığını verdi.

Genelkurmay Başkanı Büyükanıt’a tahsis edilen ve kamuoyunda büyük tartışmalara neden olan aracın sorulması üzerine de, “Şimdi ben başka bir şey söyleyeceğim. Allahaısmarladık” demekle yetinde.

NAR SUYU İÇTİ

Genelkurmay Başkanı Org. Büyükanıt, Meclis Başkanı Toptan ile baş başa yaptığı görüşmede, nar suyu ikram edildi. Toptan, Büyükanıt’a Meclis’e ait Yıldız Porselen’den aşiyan kase hediye etti. Görüşmenin ardından Meclis Başkanı Toptan, Büyükanıt’ı kapıya kadar uğurlamak istedi ancak, Büyükanıt nezaketinden dolayı teşekkür etti ve Toptan’ın kapıya kadar çıkmasına izin vermedi.

anka
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 12:29:28
Güncelleme :13 Ağustos 2008 Çarşamba 12:31:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?