17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Bayram karlı geçecek

      Meteoroloji'den alınan bilgiye göre, yarına kadar Trakya çok bulutlu, diğer bütün bölgelerimiz yağış alacak. Yağışlar Karadeniz'in kıyı kesimleri, Marmara'nın doğusu ve güneyi, Kıyı Ege, Kıyı Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu'nun orta kesimlerinde yağmur, diğer bölgelerimizde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Marmara'da kuvvetli poyrazla birlikte fırtına beklenirken, yağmur özellikle Antalya çevresinde etkili olacak, sele ve su baskınlarına dikkat!
           Gün gün hava tahmin raporu ise şöyle:
     
     Bayramın 1. günü

      Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyısı kesimi, Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da yağmur, Doğu Anadolu ve İç Anadolu'nun doğusunda kar yağışı görülecek. Yağmur özellikle Güneydoğu Anadolu'da etkili olacak. Diğer bölgelerimiz parçalı ve çok bulutlu. Marmara ve İç Anadolu'da sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis var.
     
     Bayramın 2. günü

      Karadeniz kıyı kesiminde yağmur, Doğu Anadolu'da kar yağarken, diğer bölgelerimiz çok parçalı bulutlu ve açık bir gün geçirecek. İç bölgelerde sabah saatlerinde sis görülmeye devam edecek.
     
     Bayramın 3. günü

      Kar ve yağmur etki alanını genişletiyor. Karadeniz'in kıyı kesiminde yağmur, Karadeniz'in iç kesimleri, Bolu-Ankara çevresi ve Doğu Anadolu'da kar yağışı bekleniyor. Diğer bölgeler çok bulutlu.
     

Milliyet
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2004 Cumartesi 16:02:23
Güncelleme :31 Ocak 2004 Cumartesi 16:11:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?