18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Bayramda yağış yok

Türkiye’nin batısında görülecek lodos fırtınası, özellikle Marmara’nın güneyinde yaşanabilecek soba zehirlenmelerine neden olabilir, dikkat! Ayrıca, sıcaklık artışıyla birlikte kar erimeleri görüleceğinden su baskınları yaşanabilir… Gün gün hava durumu ise şöyle olacak:
     
     CUMA

      Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, Ege, İç Anadolu ve Akdeniz yağmur alırken, gece Bolu ve Eskişehir çevresinde kar yağışı görülecek. Diğer bölgelerimiz parçalı bulutlu.
     
     CUMARTESİ (ARİFE GÜNÜ)

      Malatya-Elazığ çevresi ile Bolu ve Eskişehir çevresinde kar görülürken, Batı Karadeniz’in kıyısı, Orta Karadeniz, Batı Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’da yağmur görülecek.
      Poyraz özellikle Batı Karadeniz ve Marmara’da şiddetli esecek, fırtınaya dikkat!
     
     1 Şubat Pazar (Bayramın 1. günü):

      Yurdun İç ve doğu kesimleri çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri yağışlı geçecek. Yağışların, Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
      Bayramın 2. 3. ve 4. günleri ise yağışlar, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda devam edecek. Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis görülecek.
      Hava sıcaklıkları ise yarın kuzeybatı bölgelerde, Arife ve Bayramın 1. günü yurdun kuzey ve iç kesimlerinde biraz azalacak.

ANKARA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2004 Perşembe 14:52:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?