29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Ben Kadir değilim ulan!

Şovmen Yavuz Seçkin'in başına bakın neler gelmiş?

Ünlülerin taklitlerini yapan şovmen Yavuz Seçkin, sinema sanatçıları Kadir İnanır ve Eşref Kolçak'a telefon şakası yaptığını, ancak başına beklenmedik şeyler geldiğini söyledi.

CNNTÜRK'te ekrana gelen Kürşat Başar'la programına konuk olan şovmen Yavuz Seçkin, siyasetçilerle ilgili espriler yapmadığını ancak ABD başkanı Obama'yı yapabileceğini ifade etti.

Ünlülerin taklitlerini yaparak yine başka ünlüleri arayan Yavuz Seçkin, yine böyle bir denemesinde başına gelenleri şöyle anlattı:

"Bir kere Eşref Kolçak'ı aramıştım, Cüneyt Arkın olarak... Dedim, 'Eşref, ben Cüneyt Arkın. Nasılsın?'. 'Aaa sen Cüneyt Arkın mısın?' dedi. 'N'evet' dedim. 'Yanımda oturan kim?' dedi."

BEN KADİR DEĞİLİM LAN!

Mustafa Topaloğlu, taklidi ile ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır'ı da aradığını anlatan Yavuz Seçkin, bu şakanın en çok bilinen şakalarından birisi olduğunu söyledi. Seçkin, 20 dakika boyunca Kadir İnanır ile Mustafa Topaloğlu gibi konuştuğunu ve en sonunda şaka yaptığını söylediğini belirterek, İnanır'ın tepkisini şöyle aktardı:

"Ben Kadir değilim lan, onun yardımcısıyım kapat telefonu."

Televizyon Gazetesi
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 14:14:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oğuzhan IP: 85.100.229.xxx Tarih : 17.11.2008 21:47:54

ekranlarda şaklabanlık yaparak para kazanmaya çalışan bu insanlar başkaları üzerinden kazanmaya alışmışlar.