18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Beni Erdoğan fişledi!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Şubat soruşturmasının cadı avına dönüştüğünü söyledi. Kılıçdaroğlu, SGK Genel Müdürlüğü döneminde kendisini fişleyenin Başbakan Erdoğan olduğunu ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Şubat soruşturması kapsamında gerçekleştirilen 3. dalgayı değerlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu, soruşturmanın cadı avına dönüşmeye başladığını söyledi. Kılıçdaroğlu, "İntikam duygusuyla hukuk ve adalet aranmaz" diye konuştu. Savcıların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını yerine getirdiğini savunan Kılıçdaroğlu, “Soruşturma Başbakan’a bilgi verilerek devam edecek” dedi.

Kılıçdaroğlu, SGK Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde Başbakan Erdoğan’ın kendisini fişlendiği belirterek, “Kimin resmi evrakta fişleme yaptığı daha iyi anlaşıldı. Beni fişleyen Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

BAŞBAKAN HAKKINDA AÇTIĞI TAZMİNAT DAVASI REDDEDİLDİ
Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 1 Haziran 2011'de yaptığı bir konuşmada “kişilik haklarına saldırıda bulunduğu” iddiasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a açtığı manevi tazminat davası reddedildi. Ankara 25. Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki duruşmaya Kılıçdaroğlu'nun avukatı Tamer Sağcan ve Başbakan'ın avukatı Burhanettin Sevencan katıldı. Taraf avukatlarının son beyanlarını dinleyen Hakim Ömer Kızılkaya, davanın reddedildiğini bildirdi.

Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın, 1 Haziran 2011'de İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Proje Tanıtım Toplantısı'ndaki, “CHP Genel Başkanı'nın söylediği şu: 'Rüzgar eken fırtına biçer'. Ya böyle bir siyasetçi olur mu, böyle bir genel başkan olur mu? Neyin rüzgarını ektik ki fırtına biçeceğiz? Yani sen şu anda miting yapmaya giderken, yani birileri sana bunu yaptığı zaman kalkıp aynı şeyi ben mi söyleyeceğim? Ama ben bu kadar edepsiz, bu kadar ahlaksız, alçak değilim. Siyasette bu zat çırak bile olamadı ve insanlıktan da nasibini almış değil” sözleri üzerine dava açmıştı. Dava dilekçesinde, Kılıçdaroğlu'nun kişilik haklarının çiğnendiği ifade edilerek, 50 bin lira manevi tazminat isteniyordu.

 

 

 

AA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2012 Çarşamba 13:40:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL ÖZKAN IP: 85.105.182.xxx Tarih : 25.04.2012 16:49:14

 SAYIN KILIÇDAROĞLU SEN NE YAPARSAN YAP  KAZANAMAZSIN HELE BUGÜNKÜ  HAKİM VE SAVCILARLA HİÇ KAZANAMAZSIN AMA SANA BİR NAÇİZHANE  YOL GÖSTERMEK İSTERİM  BİR DEN BAKALIM  SAYIN ERDOĞANIN  SANA KULLANDIĞI  KELİMELERİ BASIN ÖNÜNDE  AYNEN KULLANARAK ERDOĞANA SÖYLE  VE  SENİ MAHKEMEYE VERMESİNİ   SONRADA SANA SÖYLEDİĞİN SÖZLERDEN DOLAYI CEZA VERECEK YADA SENİ SUÇLU BULACAK HAKİMİ  HALKA AÇIKLA  İŞTE O ZAMAN EN SONRA SÖYLİYECEĞİNİ EN ÖNCE SÖYLERSİN  BELKİ O ZAMAN SENİ ANLIYAN BİRİLERİ ÇIKAR BEN  BÖYLE ADALETİNDE BÖYLE BAŞBAKANINDA BÖYLE HAKİMLERİNDE   HASTASIYIM DİYEREK  DEVAM EDERSİN .