19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Benim bittiğim an bu andır!

Turkcell’in Hazır Kart reklamındaki sevimli çocuğun cümlesi giderek slogana dönüşüyor: "Sedat Abi, bu an benim bittiğim andır!" Ama bu cümle birçok kişi için önemli bir gerçeği özetliyor. Onlar bazen söyledikleri bir cümleyle, bazen bir davranışla, bazen de başlarına gelen bir olayla ’bittiler’! Bazıları gerçek anlamda bittiler, bazılarının karizmaları ise bu olaydan pek yara almadı...

ACUN ILICALI
Televoleler yüzünden Türkiye’nin başına gelen felaketlerden Acun Ilıcalı; bir programda yurtdışındaki bir barda önüne gelen kıza sarkıntılık eden birini gösterip, "Görüyorsunuz, magandalık sadece Türklere özgü değil, Avrupa’da da magandalar var" dedi. Ardından o kişi Acun’a yaklaşıp, "Ağabey nasılsın? Ben de Türk’üm" deyince Acun Alman oldu, Rus oldu; sus pus oldu!

İSMAİL TÜRÜT
Karadenizli İsmail Türüt, "Sıkı Dostlar" adlı programda cam sehpaya oturmak isteyince olan oldu ve biten sehpa oldu. Tuzla buz olan sehpanın parçaları bir daha bir araya getirilemedi ama Türüt ekranda boy göstermeyi sürdürdü.

TANSU ÇİLLER
1994’teki ekonomik krizin ardından alınan kararları açıklarken söylediği "Son sosyalist devleti de yıktık" cümlesi ona ait! "Bacınız sizi il yapsın mı?" diye sorarak Sivaslılar’ı da bitirdi, malvarlığının babaannesinin çıkınından çıktığını açıklayarak dargelirlileri de! Kardak krizi sırasında kendine askeri üniforma diktirince terzileri kopardı, "Merhaba asker" diye selamlayınca da belediye zabıtalarını! "Haydar Ali Bey" diye hitap ettiği Haydar Aliyev de belini doğrultamadı, "Cenabı Hakkı size emanet ediyorum" dediği seçmenler de!

EMRAH
"Mozart dinlemiyorum ama Türkiye’ye gelirse konserine mutlaka giderim" dedi! Bu sözüyle güldürdü, eğlendirdi ama bitmedi. Bitecek gibi de görünmüyor.

TARKAN
Canlı yayında kendisiyle röportaj yapan Savaş Ay’a "Çişim geldi" deyip gidiverdi. Bu hareketi ona puan kaybettirse de şöhreti sürdü. Bu davranışa karşı haklı bir hassasiyet gösterenlerse olayı hatırladıklarında "Ben neredeyim" diye soruyor hâlâ!
aktüel
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2004 Cumartesi 15:29:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?