19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Benzin tankeri kamyona çarptı: 1ölü

Kırıkkale-Kayseri karayolunda meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. 

Kırıkkale-Kayseri karayolunun Bahşılı İlçesi kavşağında, akaryakıt yüklü tankerle damperli bir kum kamyonunun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında her 2 araç tamamen yanarken, kimliği tespit edilemeyen kamyon sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Tanker sürücüsü Ali Rıza Kaya ise ağır yaralı olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi'nden aldığı akaryakıtla Bahşılı İlçesi yolundan ana yola çıkmak isteyen Ali Rıza Kaya idaresindeki 71 AC 323 plakalı akaryakıt yüklü tanker, plakası ve şoförünün kimliği tespit edilemeyen ve Kırıkkale'den Kayseri istikametine gitmekte olan kum yüklü damperli kamyonla çarpıştı. Kazayla birlikte araçlar da yanmaya başladı. Kırıkkale-Kayseri ve Ankara karayolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapanırken, olay yerine gelen güvenlik görevlileri çevrede geniş çaplı tedbir aldı. Kırıkkale ve Bahşılı Belediyeleri ile MKE Kurumu İtfaiyeleri'nin yangına müdahale etmelerine rağmen, her 2 araç da tamamen yandı. Bu arada tankerde sık sık meydana gelen patlamalar, yangını söndürme çalışmalarını izleyen vatandaşlar arasında paniğe yol açtı. 

Görgü tanıkları, her 2 aracın da kavşaktan hatalı çıkış yaptığını ve çarpışmanın ardından önce kamyonun alev aldığını, daha sonra ise tankerin patlayarak yanmaya başladığını anlattı. 
.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 14:34:40
Güncelleme :9 Haziran 2006 Cuma 14:51:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahimakpınar IP: 85.98.119.xxx Tarih : 9.06.2006 20:06:15
evet geçtigimiz günlerde kırıkkale bahşılı karayolunda meydana gelen ve bir kişini hayatına mal olan bu yol 'da hala bir sinlasiyon yok demekki bu insanların canının bu kadar ucuz ey beyler biraz kendimize gelelim artık uyanma zamanı geldi ve geçiyor. evet kırıkkale kayseri'ye kadar çift yol oldu ancak bu yolunu yapılmasında hükümetin hiç bir projesi olmadı. bu yolun yapılmasında en çok emegi geçenler biz basın mensupları olduk çünkü burası tek şertli bir yoldu. ama bakın bu yol çift yol oldu. bizlerin sayesinde evet buradan ölen kardeşimize allahtan rahmet eylesin geride kalan yakınlarına acil şifalar dilerim. bir insan nasıl dünyaya geliyor. ne zorluklarla büyümekte birde bakıyorsunuz hayatınzdan bir parça alınıp gidiyor. bu arada yaraılı kardeşimizede acil şifalar diliyorum. evinde belkide dört gözle bekleyen ailesinin haberi yoktu kaza olacagından ama bu allahtan gelen bir şey onun önüne asla ve asla kimse geçemez bunu ancak yüce mevlam bilir saygılarımla.