19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Berna Yılmaz'ı nasıl sakat bıraktı

Galatasaray, UEFA Kupası 3. Tur rövanş maçında Fransa'nın Bordeaux takımını, Ali Sami Yen Stadı'nda 4-3 mağlup ettiği ve bir üst tura çıkmayı başardığı maçı Eski Başbakan Mesut Yılmaz'la izleyen eski Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak'ın gol sevinci günlerce konuşulmuştu. Hoplayarak zıplayarak çevresindekilere abartılı bir şekilde sarılıp öperek sergilediği sevincini yıllar önce Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz'a da gösterdiği ortaya çıktı.

Hatta bu sefer yanında oturan Berna Yılmaz'la öyle bir gol sevinci yaşamış ki Berna Hanım'ın belinden ameliyat olması gerekmiş. Bu ilginç olayı CNN Türk'te yayınlanan 3. Devre programında Mesut Yılmaz şöyle anlattı...
-Siz eşinizi Abdürrahim'in (Albayrak) yanında maça göndermek gibi bir hata yapmışsınız?

-Hayır asla yapmam onu. O olay şöyle oldu; Galatasaray-Juventus maçı vardı. İstanbul'da yapılan bir maçtı ve son dakikada Suat'ın golüyle berabere bitti maç. O maçta ben Başbakan'dım. Fakat o maç maalesef siyasi bir krizin gölgesinde kaldı.

O sırada bu teröristbaşı İtalya'ya sığınmıştı. Biz İtalya'dan bunu talep ediyorduk. İtalyan Başbakanı da buna karşı çıkıyordu.

Bana mesaj yolladı dedi ki: Galatasaray'la Juventus'un maçı var bu hafta İstanbul'da ben de o maçı seyretmeye geleyim siz de gelin. Orada gayrı resmi görüşelim. Ben bunu kabul etmedim. Bizim Başkentimiz Ankara, benim çalışma yerim Ankara gelirsiniz ankara'da görüşürüz dedim. Ben o yüzden maça gitmedim. Düşünün ki Galatasaray'ın o kadar önemli bir maçına gitmedim. Tamamen bir anlayış ilke sorunu yüzünden.

Fakat benim Hasan (Yılmaz) dedi ki: Ben mutlaka gideceğim. Bunun üzerine annesi hayatında ilk defa ona refaketen Galatasaray maçına gitti ve Abdurrahim'in yanına oturmak gibi bir talihsizlik yaşadı. Ondan sonra zaten bel ağrısı vardı. Çok ciddi bir rahatsızlık geçirdi. Hatta daha sonra da ameliyat oldu. O son daki Suat'ın son dakika golü bizim hanıma patladı.

Vatan
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 12:11:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?