18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Beşiktaş idmanında olay!

BEŞİKTAŞ, İDMANINDA TATSIZ OLAY

Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı idmanla başladı.

Fenerbahçe derbisinin ardından dünü izinli geçiren Siyah-beyazlılar, basına açık olarak 45 dakika süren bir antrenman yaptı. İdmana tedavilerine devam edilen Tomas Sivok, Hakan Arıkan, Ekrem Dağ ve Erhan Güven'in katılmazken Matteo Ferrari ise, takımdan ayrı çalıştı.

Bir süredir takımdan ayrı çalışmalar yürüten Fatih Tekke, bugünkü çalışmada takımla birlikte antrenman yaptı. Takım halinde yürüyüş ve hafif tempo koşular yapan oyuncular, daha sonra ısınma hareketleri yaparak çalışmayı tamamladı. Bazı oyuncular ise antrenmanın ardından salonda kuvvet çalışması yaptı. Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 10.30'da basına açık yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Bu arada antrenmana takımın kaptanlarından İbrahim Toraman'ın saha kenarında idmanı izleyen gazeteci Fatih Doğan ile tartışması damga vurdu. Toraman, hakkında yapılan bir haber nedeniyle Sabah Gazetesi muhabiri Fatih Doğan'a tepki gösterdi. Sert ifadeler kullanan Toraman'ı kulüp menajeri Tuncay Yanık sakinleştirdi. Toraman daha sonra sinirli şekilde tesislere girdi.

BEŞİKTAŞ, İDMANINDA TATSIZ OLAY
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 15:26:02
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 17:02:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?