23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Beşiktaş Rıza Çalımbay’a emanet

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş Teknik Direktörü Vicente Del Bosque’nin görevine son verilmesinin ardından siyah-beyazlı yöneticilerin kendisine teklifte bulunduğunu ve prensipte anlaştığını söyledi.

Haftanosu Fenerbahçe ile oynayacakları 2. yarının ilk maçı için BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde kamp yapan Çaykur Rizespor’da teknik direktör şoku yaşanıyor. Del Bosque’nin görevine son verilmesinin ardından Beşiktaş ile prensip anlaşmasına varan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kararını yeşil-mavili kulübe bildirdiğini belirterek, "Beşiktaş ile prensipte anlaştım ve kararı bu sabah kulübe bildirdim. Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyelerinin vereceği cevabı bekliyorum" dedi.

Çaykur Rizespor Genel Kaptanı Yılmaz Zehiroğlu ise bu gelişmeyi doğrulayarak, "Bize de kararını bildirdi. Ne olacak bilmiyoruz. Başkanımız Ankara’da. Yapacağımız toplantı için kendisinin İstanbul’a gelmesini bekliyoruz. 2. yarı öncesi bizim için iyi olmadı. Ancak hayat devam ediyor. Alternatif bir teknik adam bulacağız" diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2005 Perşembe 14:37:09
Güncelleme :28 Ocak 2005 Cuma 01:31:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?