18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Beşiktaş UEFA'da dişli guruba düştü

Beşiktaş ilk maçını 4 kasımda Athletic Bilbao ile İstanbul’da yapacak. Beşiktaş bu maçın ardından 25 kasımda S. Bükreş ile deplasmanda mücadele edecek.

Standard Liege takımı ile 1 aralıkta İstanbul’da karşılaşacak olan Beşiktaş 16 aralıkta Parma ile İtalya’da karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, UEFA Kupası’nda Norveçli rakibi Bodo’yu deplasmanda 1-1, kendi sahasında 1-0’lık skorlarla geçerek gruplara kalmıştı.

Gruplarda, beş takımdan ilk üçü bir üst tura çıkacak. Tek devreli lig usulüyle oynanacak grup maçlarının ikisi içeride, ikisi deplasmanda oynanacak.

Oktay: "Athletic Bilbao zorlar"

Grup eşleşmelerini yorumlayan Beşiktaş Asbaşkanı Kıvanç Oktay, Beşiktaş’ın ilk üçe rahatlıkla girebilecek bir takım olduğunu söyledi.

Oktay, grupta en zorlu rakiplerinin Athletic Bilbao olduğunu ifade etti.

UEFA Kupası’nda gruplar belli oldu

UEFA Kupası’nda bu sezon ilk kez uygulanacak olan statüye göre, 40 takım beşerli sekiz grupta mücadele edecek. Her takım, ikisi sahasında, ikisi de deplasmanda olmak üzere toplam dört maç yapacak. Gruplarında ilk üçe girecek 24 ekip, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde gruplarında üçüncü olan sekiz takımla birlikte üçüncü turda mücadele edecek.

kenthaber
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2004 Salı 15:03:59
Güncelleme :5 Ekim 2004 Salı 15:11:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?