19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Beşiktaş'ı asla ezdirmem

Sessiz kalmayacaklarını belirten Beşiktaş Başkanı, Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nu topa tutacak. Kendi aleyhleri ve rakipleri lehine yapılan hakem hatalarını belgeleriyle açıklayacak.

G.SARAY derbisi sonrası Şeref Tribün’ünde Disiplin Kurulu Başkanı Reşat Bostan’a hitaben yaptığı konuşmayla Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan’a yönelik küfür ettiği iddiasıyla ceza kuruluna gönderilen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, yarın Nevzat Demir Tesisleri’nde barkovizyonlu basın toplantısı düzenleyecek.

Önceki günkü Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına da katılmayan ve yöneticilerini de toplantıya göndermeyerek tavır koyan Demirören’in daha önce bugün yapacağını açıkladığı yarınki basın toplantısı saat 14.00’da başlayacak.

Bugüne kadar hakemlerin kendileri aleyhine yaptıkları hataları gündeme getirecek olan ve ezeli rakiplerinin nasıl korunup, kollandığı iddiasını da belgelerle açıklamaya hazırlanan Demirören, Beşiktaş’ı asla ezdirmeyeceğini ve haklarını sonuna kadar arayacaklarını söyledi.

Kaderimizle oynanmasın


Saha içinde yenilen haklarını barkovizyonda görüntülerle açıklayacağını belirten Demirören, "Hiçbir kurum ve kuruluştan destek ya da yardım beklemiyoruz. Aksine futbolun kurallarının tüm kulüpler için eşit olarak uygulanmasını istiyoruz. Bizim isyanımız milyon dolarlar harcanan kulüplerin kaderleri ile oynanmasıdır. Yıllardır, Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın deyimi olan şerefli ikincilikleri unutmadık. Ama artık kurumlar kendilerine çeki düzen vermeli. Sabrımız taştı" dedi.

Bu kadar ağır kararların ve futbolcularına karşı gösterilen kartların tesadüf mü yoksa kasıt mı olduğunu çözemediklerini de belirten Demirören, şöyle devam etti: "Suskunluğumuz acizlik olarak algılanmasın. Fakat engellenmek istenirsek de suskun duramayız. Beşiktaş’ı eleştirenler önce kuralların nasıl uygulandığını tartışmalı. Hakem kararlarının Beşiktaş’ın puan hanesinden neler götürdüğünü izlemeli. Verilen haksız penaltı ve gollerin hesabı sorulacaktır. Kulübümün haklarını korumak benim asil görevim."

Hürriyet
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 15:59:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÇarŞı IP: 78.161.136.xxx Tarih : 25.12.2008 22:12:31

beşiktaş ancak sayın demirören siz başkanlıgı bırakırsanız rahat edecek göreve geleli 5 yıl oldu beşiktaş beş yıldan beri hiç şampiyon olmadı neden acaba sormak istiyorum.sayın demirören beşiktaşın iyiligini istiyorsanız başkanlıgı bırakın lütfen saygılarımla...