20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Beşiktaşlı Bobo'dan büyük itiraf

Ligde son haftaya girilirken 4. sırada yer alan Beşiktaş'ta Bobo şampiyonluğun kendisi yüzünden kaçtığını söylerek günah çıkardı.

Brezilyalı yıldız, “İstanbul Bld. maçında kırmızı görüp takımın yenilgisine neden olmasam şimdi şampiyonduk” dedi.Siyah-Beyazlılar, son haftaya şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi iddiasını yitirerek girerken Bobo, Beşiktaş'ın bulunduğu duruma kendisinin neden olduğunu söyledi. Kartal'ın 137 hafta sonra ele geçirdiği zirveyi kaybettiği İstanbul Bş. Belediye maçında kırmızı görüp oyundan atılan Bobo, o günkü yenilginin ve takımın 4. sıraya düşmesine sebep olduğunu belirterek, Menajer Sinan Engin'den özür diledi.

Beşiktaş'a karşı kendisini suçlu hissettiğini belirten Bobo'nun Engin'e “Eğer bugün 4. sıradaysak, bu benim yüzümden oldu. İstanbul Belediye maçında o kırmızı kartı görmesen şimdi şampiyonduk ya da en kötü 2. sıradaydık. Yaptığım harekete karşılık gördüğüm kırmızı kart biraz ağır bir karar olmasına rağmen yenilmemize ve liderliğin gitmesine neden olduğum için kendimi affedemiyorum. Üstüne bir de 4 maç ceza alıp takımı yalnız bıraktım" dediği öğrenildi.

TALİPLİLER GELİYOR

Bu arada Bobo’yu transfer etmek isteyen Marsilya, St. Etienne ve Rubin Kazan’ın temsilcilerinin Beşiktaş’la görüşmek için İstanbul’a gelecekleri öğrenildi. Siyah-Beyazlı yönetim, 10 milyon euro bonservis bedeli isteyecek.

Bugün
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 03:43:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?