27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Beyin kanaması mı geçiriyor?

Hafta sonunda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan dün de Hacettepe’de kaldı.

3 damarının tıkalı olduğu tespit edilen ve doktorların by-pass olmasını tavsiye ettiği Bakan Unakıtan’ın sağlık durumuyla ilgili Uğur Dündar’ın yönettiği Star Anahaber’de ilginç açıklamalar yapıldı. Bakan Unakıtan’a ait test sonuçlarını ele geçirip yayınlayan Dündar, bir uzmana da yorumlattı. Haberde Unakıtan için ciddi sağlık tespitleri yapıldı. Uzman Star’a şöyle konuştu: “Şeker değerleri normalin çok üzerinde. Beyinde küçük bir alanda beyin kanaması var. Yine beynin başka bir alanına da kan az gidiyor çünkü beyin damarlarında daralma bulunuyor. Ayrıca kalp krizi riski ve yüksek şeker nedeniyle hastaneden taburcu edilmiyor.”

’Taburcu olmayacak’

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Uğur Erdener, dün öğle saatlerinde Unakıtan’ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek, “Bugün-yarın ameliyat gibi bir konu gündemimizde yok. Taburcu olma gibi bir durumu da yok” dedi. Gazetecilerin “Unakıtan’ın neden taburcu edilmediğini” sormaları üzerine de Erdener, şöyle dedi: “Şu anda ilaç tedavisi yapılıyor. Diyabet regülasyonu var. Bunların hepsi hassas dengeler.”

'Bakanınız iyi!'

Unakıtan'ın eşi Ahsen Unakıtan ise eşinin durumunun ''çok iyi'' olduğunu söyledi.
Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören Unakıtan'ı Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile Kulüp Başkanı Halil Ünal ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastaneden Bakan Unakıtan'ın eşi Ahsen Unakıtan ile birlikte ayrılan Çalımbay, ''Kendisiyle görüşemedik. Ama eşiyle görüştük. Bize durumunun iyi olduğunu söylediler'' dedi.

Ahsen Unakıtan da gazetecilerin soruları üzerine, ''Elhamdülillah. Rabbimize çok şükür. Bakanınız çok iyi'' diye konuştu.

Ahsen Unakıtan, Maliye Bakanının beyin damarlarında tıkanıklık bulunduğu iddialarının hatırlatılması üzerine de, Bakan Unakıtan'ın durumunun iyi olduğunu söylemekle yetindi.
 

Vatan
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 15:14:39
Güncelleme :5 Şubat 2009 Perşembe 15:21:35