18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Biga'da sel 2 kişiyi yuttu

Çanakkale'nin Biga ilçesindeki etkili yağış sonucu sel sularına kapılarak kaybolan kadınlardan birinin cesedine ulaşıldı.

Biga Kaymakamı Fatih Genel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın ardından bölgeye gelen arama kurtarma ekiplerince yapılan çalışma sonucu, Koruoba köyünde kaybolduğu bildirilen Fatma Metin'in cesedine, köyün 4-5 kilometre uzağında ulaşıldığını söyledi. Genel, kaybolan Tülay Türe'yi arama çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Büyük tehlike atlattık
Genel, yağışın Koruoba, Güvemalan, Sinekçi, Pekmezli ve Hacıpehlivan köylerinde etkili olduğunu söyledi. Köylerde büyük hasar olduğunu dile getiren Genel, ''Hayvanlar sel nedeniyle telef oldu. 1 saatte metrekareye 110 kilogram yağış düşmüş. Sel nedeniyle çok sayıda traktör, tarım aracı ile otomobiller zarar görmüş durumda. Büyük bir tehlike atlattık '' dedi.

Bursa-Çanakkale yolu ulaşıma açıldı
Sel sularının oluşturduğu riskin ortadan kalkmasının ardından trafiğe kapanan Bursa-Çanakkale kara yolunda ulaşım da öğleden sonra normale döndü.

Dursunbey'de etkili yağış
Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle bir dershane yurdunun istinat duvarı yıkıldı, bazı dükkanları su bastı

 

 

AA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2012 Salı 11:40:53
Güncelleme :18 Eylül 2012 Salı 17:05:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?