30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Bilezikleri için 14 kez bıçakladılar

Maltepe'de kargo dağıtıcısı gibi girdikleri evde bir kadını 14 yerinden bıçaklayarak bileziklerini gasp ettikleri öne sürülen biri kadın 4 kişi yakalandı.

Zümrütevler Mahallesi Karaca Caddesi Orhan Sokak'taki eve 19 Kasım'da kargo dağıtıcısı gibi giyinerek gelen biri kadın 2 kişi, ev sahibi Seher Nur Saka'ya kargo getirdiklerini belirterek eve girdi. Bıçak çekerek Saka'dan bileziklerini isteyen şüpheliler, isteğe karşı çıkan kadını 14 yerinden bıçakladı. Kadının yere yığılmasının ardından 13 bileziği alan şüpheliler, olay yerinden kaçtı.

Olaya ilişkin çalışma başlatan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, önce hastanede tedavi gören Saka'nın ifadesine, ardından da ailenin diğer fertlerinin ifadesine başvurdu. Saka'nın şüphelilerden birini bir süre önce kendisinden borç para isteyen akrabası Serkan A'ya benzettiğini söylemesi üzerine polis, Serkan A'yı önceki gün gözaltına aldı.

Şüpheli A'nın ifadesinde, işsiz ve borçları olduğu için daha önce bir düğünde kolunda bileziklerini gördüğü Saka'yı gasp ettiklerini itiraf ettiği, olay günü şüpheli Tuba E. ile birlikte söz konusu eve gittiklerini, olaydan sonra otomobil ile bölgeden ayrıldıklarını, olayda kullanılan bıçağı da Esenyurt'ta otobanda yol kenarına attıklarını anlattığı kaydedildi.

Söz konusu bıçağı bulan polis, Tuba E. ile birlikte olayda yardım ve yataklık yaptığı belirlenen Ergin Ö. ile olay günü kapıda araç içerisinde bekleyen Tuba E'nin eşi Polat E'yi de gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, çalıntı 13 bilezikten 2'si ile 4 bin TL para ele geçirildi.

Bu kişiler, polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

 

...
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2011 Cuma 18:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?