18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Bingöl'de Deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre , merkez üssü Bingöl'ün Sancak Beldesi olan depremin büyüklüğü 4.5 olarak ölçüldü. Bingöl'de depremin ardından kent merkezinde panik yaşandı. Evlerinden ve işyerlerinden kendilerini dışarı atan halkın, büyük korku ve panik içerisinde olduğu gözlendi.
      Bingöl'de öğrenciler okul idarecileri tarafından evlerine gönderildiler.
      Bingöl'de 1 Mayıs 2003'te 6.4 büyüklüğünde bir deprem yaşanmış, söz konusu depremde 176 kişi ölmüş, 520 vatandaş yaralanmış, binlerce ev ve işyeri ise ağır hasar görmüştü.

aa
Yayın Tarihi : 3 Mart 2004 Çarşamba 17:48:22
Güncelleme :3 Mart 2004 Çarşamba 18:31:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
okan alisik IP: 195.87.158.xxx Tarih : 4.03.2004 20:41:07
Evet deprem haberini aldığımız da allah korusun deyip insallah allah bir daha göstermesin dua ederiz ama bu duadan önce yaptımız nedir _? Tabiki nedir hiç .Evlerimizi binalarımızı yaparken hiç insan oğlu düşünürmü depremi _? Tabiki cevabımız gene hayır.Ancak depremi ne zaman düşünürüz bir deprem felaketinden sonra ki bir kaç gün bazende laf aralarında aklımıza gelir. Ama deperem felaketinden önce yada binalar yapılırken bir oturupta 1 nci dereceden deprem bölgesi oldumuzu hesaba katıpta bunlara göre önlemlerimizi alsak.Ama nereden düşünebilirizki daha önemli şeyler var biz evleniyoruz .biri bizi dikizliyor,biz yakında boşanacağız (yakında bu daçıkacaktır)Tülin caner aşkı varken.Nereden aklımıza gelecek.Evet bugünden itibaren deprem riskini göze alıpta binalarımızı bunlara göre yapmalıyız . Ama ne kadar umursarız o rası mecul .Gene bir deprem olayında yine aynı şeylari hatırlayıpta iç çekmeyelim.Bırakalım da tülin caner aşkını yada biri bizi dikizliyoru biz hayatımızı oturupta düşünelim.