30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Bir kadın cinayeti daha!

Kayseri'de evli ve 3 çocuk annesi bir kadın, kimliği henüz belirlenemeyen bir yakını tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Olayın ardından kavgaya tutuşan aile mensupları, kendilerini ayırmaya çalışan polise saldırdı. Evin bir odasında boş kovan ve kanlı halı bulunması nedeniyle aile fertleri gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kocasinan ilçesi Sancaktepe Mahallesi Cam Yurdu Sokak'ta meydana geldi. Karın bölgesinden aldığı kurşunla ağır yaralanan 3 çocuk annesi S.G., yakınları tarafından sağlık ocağına kaldırıldı. Burada sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalelere rağmen kurtarılamayan S.G.'nin ölüm haberini alan yakınları birbirine girdi. Kendi aralarında kavgaya tutuşan S.G.'nin yakınları, tarafları ayırmak isteyen polis ekiplerine de saldırdı. Takviye ekiplerin gelmesiyle birlikte S.G.'nin yakınları kısa sürede etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Olayların yatışmasının ardından, polis ekipleri alınan geniş güvenlik önlemleri altında S.G.'nin evinde inceleme yaptı. Bir odada boş kovan ve kanlı halı bulunurken, ailenin tüm fertlerinin gözaltına alındığı ve Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2011 Salı 11:52:24
Güncelleme :31 Mayıs 2011 Salı 11:59:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?